Працював в 6 компаніях 13 років 3 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Транспорт та Логістика, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
Шеф-кухар
"Нормал" Арт ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 5 місяців
06.2022 - до теперішнього часу
-Розробка нового меню відповідно до концепції закладу.
-Контроль якості та своєчасність приготування страв.
-Організація роботи кухні та керування персоналом.
-Дотримання стандартів безпеки та санітарії на кухні.
-Участь в роботі кухні,(усі процеси).
-Інветарізація залишків,контроль списання продуктів.
-Розробка ТК до нових позицій у меню,навчання персоналу.
Літо 2023 року також був Шеф-кухарем у закладі сімейного типу.
Літо-осінь ставив процес піци з нуля, у Білогородці.
Сушеф (Шеф)
"Нормал" Арт ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
09.2021 - 02.2022
-Розробка нових: Створення нових рецептів та навчання персоналу.
-Організація виробничого процесу: Забезпечення ефективного функціонування кухні та координація роботи персоналу.
-Контроль видачі готовоі продуції: Гарантія відповідності страв ТК.
-Проведення інвентаризацій: Контроль списання та управління запасами.
-Проведення презентацій:Організація дегустаційного меню для кліентів.
-Контроль санітарних норм.
-Індивідуальні замовлення:Готовність до виконання спец. замовлень клієнтів.
-Управління персоналом: Керівництво командою 10 осіб.
Кухар універсал
"Нормал" Арт ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 місяців
10.2020 - 09.2021
-Організація робочого місця
-Робота на відкритій кухні за тех. картами.
-Обсуговування гостей за затвердженими стандартами.
-Планування, замовлення, контроль залишків.
-Виконная вимог санітарних норм та внутрішніх нормативних. документів.
-участь у планових санітарно-епідоміологічних заходах.
Директор
ЧП "Авто 7"
Транспорт та Логістика
5 років
01.2016 - 01.2021
- Основи транспортного законодавства;
- Методичні і нормативні матеріали інших організацій,які безпосередньо пов`язані з автотранспортом;
- Основи трудового законодавства;
- Правила та норми охорони здоров'я,техніка безпеки,санітарні норми;
- Методи плануваня, облік та планування автомобільних перевезень;
- Організація просецу перевезень і роботи водіїв;
- Порядок заключення і виконання громадянсько-правових договорів;
- Організація оплати і мотивація робочого процесу;
- Трудове законодавство;
- Ведення Бухобліку підприємства.(1с, Артзвіт)
Торговий агент с авто
ДП " СПРИНТЕР"
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
6 місяців
06.2015 - 12.2015
- Розвиток бази клієнтів;
- Забезпечення виконання плану за обсягом продажів;
- Ведення переговорів, презентація продукції;
- Укладення договорів постачання;
- Збір дебіторської заборгованості;
- Дотримання стандартів мерчендайзингу в торгових точках.
Адміністратор
ТОВ "БИЛЬЯРД-СЕРВИС"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 11 місяців
06.2011 - 05.2015
1. Забезпечення роботи з ефективного та культурного обслуговування відвідувачів, створення для них комфортних умов.
2. Здійснення контролю за збереженням матеріальних цінностей.
3. Консультація відвідувачів щодо наявності наявних послуг.
4. Вжиття заходів до запобігання та ліквідації конфліктних ситуацій.
5. Робота з касовим апаратом, зняття звітів наприкінці зміни.
Ключова інформація
- Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
- Адаптація до нових умов роботи
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
Навчався в 1 закладі
Національно транспортний Університет
Дорожньо-будівельний
Киев, 2012
Володіє мовами
Англійська
базовий
Курси, тренінги, сертифікати
Chef's Academy
Базовый кулинарный курс
1с бухгалтерия
Бухгалтерский учет в комплексе с 1с 8.3+ главный бухгалтер
Антон
Антон
Кухар універсал/ су-шеф
Київ
повна зайнятість
Оновлено 2 місяці тому