Працював в 11 компаніях 7 років 8 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
Шеф кухар
Roofbar/Tooman
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
04.2024 - до теперішнього часу
Робота в мережі ресторанів яка складається з 4 закладів 1. Розробка та оновлення меню – створення концепції страв, що відповідають стилю та напрямку мережі закладів. 2. Контроль за якістю страв – забезпечення дотримання стандартів приготування та подачі їжі. 3. Управління кухонним персоналом - підбір, навчання та координація роботи команди кухарів. 4. Контроль собівартості страв – оптимізація витрат за продукти, розробка цінової політики. 5. Впровадження нових рецептур та технологій – дослідження та впровадження інновацій у кулінарії. 6. Робота з постачальниками - укладання контрактів, контроль постачання та якості продуктів. 7. Аналіз споживчого попиту – збір зворотний зв'язок від клієнтів та адаптація меню під їх переваги. 8. Розробка стандартів та процедур – створення інструкцій для кухні та сервісу. 9. Контроль санітарних норм та стандартів безпеки – забезпечення дотримання всіх норм гігієни на кухні.
Кухар універсал
Pinacoteca
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
09.2023 - 04.2024
Робота в одному з найкращих закладів міста з італьянським шефом Роберто Армаролі.
Шеф-кухар
Monika 2049
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
9 місяців
12.2022 - 09.2023
Закупка та прийом товару , робота з поставщиками та їх пошук . Введення нових страв та вирахування їхнього фудкосту. Контроль актуальних позицій в меню та заміна неактуальних . Робота з сервісом “Skyservis”. Проведення зборів кухарів. Психологічна робота з персоналом. Зведення переобліку , написання бізнес ланчів та шведського столу кожної неділі.
Старший кухар
Residence
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 6 місяців
06.2021 - 12.2022
Закупка та прийом товару . Контроль роботи команди кухарів . Стажування нового персоналу.
Старший кухар
Rice
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
10.2020 - 06.2021
Введення сезонного меню , проробки сніданків. Закупка та прийом товару , контроль роботи кухарів , стажування нового персоналу .
Старший кухар
Ганц СПА
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
06.2020 - 10.2020
Закупка і прийом товару. Контроль роботи команди кухарів. Стажування нового персоналу. Робота в Буковелі
Старший кухар
Chalet du Mont, Готель
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
10 місяців
08.2019 - 06.2020
Закупка та прийом товару. Контроль роботи команди кухарів. Стажування нового персоналу. Робота в Буковелі.
Кухар універсал
Chilli Peper
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
05.2019 - 08.2019
Отримання досвіду роботи за кордоном. Робота в Болгарії на сезоні.
Суші-кухар
Делікат
Торгівля оптова / Дистрибуція / Імпорт-експорт
7 місяців
09.2018 - 04.2019
Введення і проробка нового меню на фуд-корті гіпермаркету.
Підвищення професійних навичок.
Кухар універсал
PitBull, Гастробар
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
03.2018 - 09.2018
Підвищення професійного рівня.
Кухар
Траторія “Bel Canto”
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
10.2017 - 03.2018
Підвищення професійних навичок.
Ключова інформація
Робота на різних процесах (Гарячий , холодний , кондитерський , мангал , хоспер , суші - стойка , вок)
Креативність
Швидке орієнтування в складних або стресових ситуаціях
Перфекционістичне ставлення до приготовлених страв.
Комунікабельність
Навчався в 1 закладі
Державний навчальний заклад "Черкаський професійний автодорожній ліцей"
Ремонт шляхобудівельних машин та тракторів. Водій категорії С . Автослюсар
Черкаси, 2019
Володіє мовами
Англійська
базовий
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Андрій Сергійович
Андрій Сергійович
Кухар , су-шеф, старший зміни

сьогодні ви можете відкрити ще 0 контактів
Черкаси
Готовий переїхати: Київ
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: віддалена робота, стажування / практика, позмінна робота, гібридна, в офісі/на місці
Оновлено 1 місяць тому