Працював в 8 компаніях   11 років 5 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф-кухар

Ресторан "Ікігай"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

07.2023 - до теперішнього часу

Формування графіку кухарів в зміні відповідно завантаження ресторану, щомісячне визначення FTE.

Оптимізація робочих процесів.

Створення нових позицій меню.

Створення сезоних пропозицій та робота з сезонними продуктами.

Створення позицій для маркетингових активностей.

Розробка меню на різні локації готелю з суміжними напівфабрикатами.

Су-шеф

Ресторан "Ікігай"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 9 місяців

10.2018 - 07.2023

Створення технологічних карт.

Повний контроль проводження інвентаризацій та контроль результатів.

Навчання персоналу всіх технологічним процесам, санітарним нормам та принципам підходу до праці.

Впровадження міжнародних стандартів ISO 22000:2018.

Отримав знання про основні принципи HACCP. Вивчив загальні принципи до підприємств харчової промисловості та загальні принципи харчової гігієни.

Пошук нових постачальників продуктів та контроль якості сировини.

Контроль робітників кухні.

Доводилось на короткі терміни (близько місяця) виконувати обов'язки шеф-кухаря.

Вивчення багатьох кулінарних технік.

Поглиблене вивчення японської кухні.

Кухар універсал

Ресторан "Ікігай"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки

10.2016 - 10.2018

Навчання роботи в ресторані який є структурним підрозділом готелю.

Су-Шеф

Ресторан "Лаккі Лучіано"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

06.2016 - 10.2016

Навички співпраці в сітьових ресторанах

Знайомство з американською кухнею

Су-шеф

Ресторан "Жадний лось"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

02.2016 - 06.2016

Пізнав ази створення нового меню.

Су-шеф

Ресторан "Вілла Рів'єра"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

10.2015 - 02.2016

Навички проводження інвентаризацій. Навички контролю кількості необхідних напівфабрикатів та замовлення необхідної кількості продукції. Навички керування кухнею з великою кількістю персоналу.

Пошук та навчання нових співробітників

Кухар універсал

Ресторан "Вілла Рів'єра"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 3 місяці

06.2014 - 09.2015

Оволодів майже всім процесам на кухні ресторану

Знайомство з італійською та грузинською кухнею

Кухар

Ресторан "Муракамі"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

05.2013 - 06.2014

Базові навички кухаря. Навчання роботи при великих обсягах замовлень

Знайомство з японською кухнею

Ключова інформація

Керування персоналом.

Навчання нових членів колективу.

Оптимізації процесів роботи кухні.

Створення технологічних карт та навчання персоналу працювати з ними.

Підтримка дисципліни харчової гігієни всього колективу.

Навички ведення інвентаризації та опрацювання її результатів.

Навчався в 3 закладах

Національний Авіаційний Університет

Землевпорядкування

Київ, Україна, 2014

Коледж інформаційних технологій та землевпорядкування

Геодезія, картографія та землеустрій

Київ, Україна, 2013

Коледж інформаційних технологій та землевпорядкування

Землевпорядкування

Київ, Україна, 2011

Володіє мовами

Англійська

базовий

Курси, тренінги, сертифікати

Курси "Керівництво промисловістю ресторану"

Київ, 2019

Курси "Колекція авторських десертів" від Angelo Musa

Київ, 2019

"Принципи HACCP. Вимоги до підприємств харчової промисловості стандарту Комісії CODEX ALIMENTARIUS CAC / RCP 1- 1969 "General Principles of Food Hygiene" (Загальні принципи харчової гігієни)

Київ, 2018

Додаткова інформація

Водительское удостоверение

Отримав Посвідчення водія в 2010 році, маю стаж водіння легкового автомобіля

Ціль

Пошук місця роботи для отримання нових навичок.

Юра

Су-Шеф, Шеф

Київ

50 000 грн.

31 рік

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому