Працював в 8 компаніях 7 років 9 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Кухар універсал
Escobar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
05.2023 - 10.2023
Су шеф. шеф.
кафе шик шашлик
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
08.2022 - 08.2023
- Приготування став з гідно ТТК і побажань гістя.
- Організація і спілкування з замовником свят.
- Контроль технологічного процесу під час приготування
- Контроль за якістю і своєчасністю приготування і видачі страв
- Забезпечення своєчасних замовлень (робота з постачальниками)
- Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
- Проведення інвентаризації
- Навчання персоналу
- Створення ТТК та пропрацювання
- Улагодження конфліктів
- Відкрив заклад до робочого процесу і закрив після робочого часу
- Закупівля
повар-універсал
У Храмого Пола, Ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 1 місяць
01.2018 - 02.2022
- 1. Підготовка робочої зміни та відкриття ресторану.
- 2. Приготування страв згідно технологічних карт.
- 3. Подача страв.
- 4. Підготовка замовлень для ресторану.
- 5. Робота на заготівельному процесі.
- 6. Закриття зміни
Кухар
chinkalnia
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
11.2020 - 02.2021
- Повар мучник в Польше
Старший кухар
Кафе "VIVO"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
09.2017 - 12.2017
- 1. Контроль за приготуванням страв на різних процесах.
- 2. Організація закупівель, співпраця з постачальниками.
- 3. Організація роботи поварів на зміні.
- 4. Ведення документації та контроль за дотриманням калькуляційних карт.
- 5. Проведення переобліку та списання.
Повар универсал, старший смены
Бар Сплетни
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
12.2016 - 08.2017
Повар универсал
pesto cafe
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
9 місяців
03.2016 - 12.2016
- 1. Підготовка робочої зміни та відкриття ресторану.
- 2. Приготування страв згідно технологічних карт.
- 3. Подача страв.
- 4. Підготовка замовлень для ресторану.
- 5. Робота на заготівельному процесі.
- 6. Закриття зміни.
Суші-кухар
Евразия
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
09.2015 - 01.2016
- 1. Підготовка робочого процесу.
- 2. Приготування страв згідно технологічних карт.
- 3. Подача страв.
- 4. Закриття зміни.
Ключова інформація
Відмінна організація робочого процесу та оптимізація замовлень.
Навчався в 1 закладі
Київський гуманітарний інститут
менеджмент ЗЕТ
Київ, 2012
Додаткова інформація
Особисті якості
Миколай
Миколай
Кухар універсал. Су шеф.
Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому