Працював в 8 компаніях   7 років 9 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Кухар універсал

Escobar

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

05.2023 - 10.2023

- Приготування страв згідно з рецептами та стандартами компанії;

- Забезпечення якості та свіжості продукції;

- Дотримання правил гігієни та безпеки праці на кухні;

- Збереження та раціональне використання продуктів;

- Організація робочого місця та збереження чистоти на кухні.

Су шеф. шеф.

кафе шик шашлик

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

08.2022 - 08.2023

  • Приготування став з гідно ТТК і побажань гістя.
  • Організація і спілкування з замовником свят.
  • Контроль технологічного процесу під час приготування
  • Контроль за якістю і своєчасністю приготування і видачі страв
  • Забезпечення своєчасних замовлень (робота з постачальниками)
  • Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
  • Проведення інвентаризації
  • Навчання персоналу
  • Створення ТТК та пропрацювання
  • Улагодження конфліктів
  • Відкрив заклад до робочого процесу і закрив після робочого часу
  • Закупівля

повар-універсал

У Храмого Пола, Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 1 місяць

01.2018 - 02.2022

  • 1. Підготовка робочої зміни та відкриття ресторану.
  • 2. Приготування страв згідно технологічних карт.
  • 3. Подача страв.
  • 4. Підготовка замовлень для ресторану.
  • 5. Робота на заготівельному процесі.
  • 6. Закриття зміни

Кухар

chinkalnia

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

11.2020 - 02.2021

  • Повар мучник в Польше

Старший кухар

Кафе "VIVO"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

09.2017 - 12.2017

  • 1. Контроль за приготуванням страв на різних процесах.
  • 2. Організація закупівель, співпраця з постачальниками.
  • 3. Організація роботи поварів на зміні.
  • 4. Ведення документації та контроль за дотриманням калькуляційних карт.
  • 5. Проведення переобліку та списання.

Повар универсал, старший смены

Бар Сплетни

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

12.2016 - 08.2017

Приготовления блюд на разных процессах; Оптимизация роботы на разных процессах; Ведение отчетности продукции; Закупка всех товаров и ведения статистики.

Повар универсал

pesto cafe

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 місяців

03.2016 - 12.2016

  • 1. Підготовка робочої зміни та відкриття ресторану.
  • 2. Приготування страв згідно технологічних карт.
  • 3. Подача страв.
  • 4. Підготовка замовлень для ресторану.
  • 5. Робота на заготівельному процесі.
  • 6. Закриття зміни.

Суші-кухар

Евразия

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

09.2015 - 01.2016

  • 1. Підготовка робочого процесу.
  • 2. Приготування страв згідно технологічних карт.
  • 3. Подача страв.
  • 4. Закриття зміни.

Ключова інформація

Відмінна організація робочого процесу та оптимізація замовлень.

Навчався в 1 закладі

Київський гуманітарний інститут

менеджмент ЗЕТ

Київ, 2012

Додаткова інформація

Особисті якості

Маю відмінні організаторські та комунікативні здібності, здатний до креативного мислення, дисциплінований, відповідальний, вимогливий.

Миколай

Кухар універсал. Су шеф.

Київ

20 000 грн.

36 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому