Працював в 6 компаніях   3 роки 6 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Старший кухар

DELLINI / Стєль, ТОВ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

07.2023 - 06.2024

в Dellini працюю старшим кухарем, відповідальний за видачу страви в зал, контролюю процесси приготування, також вихожу на заміни універсалом.
Отримав досвід роботи на хоспері.
Якщо су-шеф не встигає, то контролюю, заявки, поставки , закупки, акти списання.

повар универсал

Nam Modern Vietnamese Cuisine

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 місяці

09.2021 - 11.2021

Ресторан у Эктор Хименес-Браво,
тут я отримав великий досвід роботи на грилі та воку.
Нестандартна азіатська кухня, різноманітна морьска продукція,
лангусти, восминіги, краби, королівські креветки, гребінці і т.д.

главный повар

Rockfellow 210

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

01.2021 - 09.2021

в Рокфелоу влаштувався на гарячий процес, навчився готувати перші страви,
навчився смажити стейки та відрізняти прожажарку, паралельно допомагав піцца процесу та холодному.
Трохи згодом став старшим кухарем, на мені трималось три процесми,відповідав за видачу страви в зал.

Піццайоло

il Molino/ иль молино/ Ilmolino

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

07.2020 - 01.2021

Тут я познайомився з Неаполітанською піцею, отримав великий досвід з роботою на дровах та італійським камнем.
Також паралельно допомагав гарячому/холодному процесу, та вивчав загалом роботу кухні.

Повар универсал

Hyatt Regency Kyiv / Хаятт Рідженсі Київ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

04.2020 - 07.2020

Хаят Рідженсі познайомив мене з рибою та м?ясом, тут я був помічником повара, працював на заготовках, вчився правильно розбиратися в продукції та правильно робити зачистку.

Повар концептуалист

Львівські пляцки

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

06.2019 - 04.2020

Це не перший досвід в сфері обслуговування, але перша моя робота на кухні. Тут я познайомився з витяжним тістом та навчився робити Львівські штруделя, також працював офіціантом і бариста та розраховував людей на касі.

Ключова інформація

• Комунікаційні навички
• Командна робота
• Самодисципліна
• Вміння працювати під тиском
• Стресостійкість

Навчався в 1 закладі

Державний навчальний заклад "Запорізький професійний ліцей автотранспорту"

слюсар по ремонту легковых авто

Запоріжжя, 2018

Володіє мовами

Українська

вільно

Додаткова інформація

Захоплення та інтереси

Досвід роботи на кухні чотири роки, працював з різними навантаженнями та графіками. Готов працювати Су-шефом, молодий та єнергічнтй, маю бажання розвиватися та підвищувати досвіт.

Сергій Володимирович

Су-шеф, Старший повар, Повар-Универсал

Київ

40 000 грн.

23 роки

повна зайнятість, неповна зайнятість

Оновлено 3 тижні тому