Працював в 8 компаніях   12 років 2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Торгівля роздрібна / Retail

Шеф-кухар

Траторія #5

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

10.2022 - 09.2023

  • Керівництво та організація роботи кухні ресторану або готелю
  • Контроль якості та відповідність стандартам готельно-ресторанного господарства
  • Постійне вдосконалення та підвищення професійних навичок кулінарного персоналу
  • Сушист

    Wine time

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    7 місяців

    11.2021 - 05.2022

  • Приготування суші та інших страв японської кухні
  • Контроль за наявністю та якістю продуктів
  • Забезпечення високих стандартів якості приготування
  • Участь у проведенні інвентаризацій
  • Дотримання санітарних норм та правил гігієни
  • Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
  • Директор магазину

    магазин " Ти ж Моя Риба"

    Торгівля роздрібна / Retail

    1 рік 4 місяці

    06.2020 - 09.2021

    Кухар сушист

    ТОВ "магазин Егерзунд"

    Торгівля роздрібна / Retail

    1 рік 11 місяців

    09.2017 - 07.2019

    Старший кухар

    Сушия

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    1 рік 6 місяців

    09.2012 - 02.2014

    приём учет товара , контроль качества продукции

    шеф-повар

    р-н "ЕВРАЗИЯ"

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    1 рік 6 місяців

    08.2010 - 01.2012

    открытие ресторанов с нуля,закупка оборудования

    контроль производства

    заказ, приём, учет товара

    контроль ротации и качества продукции

    контроль дисциплины, составление граффика работы персонала

    ст.Сушист

    Якитория

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    2 роки 3 місяці

    10.2006 - 12.2008

    переучёт

    контроль производства

    пиццайолла

    р-н "Пан-Пицца"

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    2 роки 1 місяць

    09.2004 - 09.2006

    заказ и контроль качества товара

    переучёт

    Ключова інформація

    - більш ніж 15 років досвіду роботи ;

    - більше 8-и років роботи на керуючих посадах ;

    - великий досвід відкриття нових закладів і розвиток занедбаних кухонь

    - глибоке знання японської кухні, також досвід роботи на італійській, тайській та европейській кухонь ;

    - наявність сильних якостей лідера та досвід управління персоналом

    Шукаю роботу на лівому березі!

    Навчався в 1 закладі

    КНТЭУ ВПУ-1

    Украина,Киев, 2002

    Володіє мовами

    Англійська

    середній

    Російська

    рідна

    Українська

    рідна

    Японська

    базовий

    Додаткова інформація

    Цель

    бути шеф-кухарем міжнародної мережі ресторанів

    Артем Ігорович

    Бренд Шеф Кухар , Шеф-кухар, Су-шеф

    Київ

    Дарницький район

    1 000 $

    39 років

    повна зайнятість, неповна зайнятість

    Оновлено 1 місяць тому