Работал в 8 компаниях 7 лет 9 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Кухар універсал
Название компании скрыто
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 месяцев
05.2023 - 10.2023
Су шеф. шеф.
Название компании скрыто
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 1 месяц
08.2022 - 08.2023
- Приготування став з гідно ТТК і побажань гістя.
- Організація і спілкування з замовником свят.
- Контроль технологічного процесу під час приготування
- Контроль за якістю і своєчасністю приготування і видачі страв
- Забезпечення своєчасних замовлень (робота з постачальниками)
- Контроль за дотриманням санітарно-гігієнічних норм
- Проведення інвентаризації
- Навчання персоналу
- Створення ТТК та пропрацювання
- Улагодження конфліктів
- Відкрив заклад до робочого процесу і закрив після робочого часу
- Закупівля
повар-універсал
Название компании скрыто
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 года 2 месяца
01.2018 - 02.2022
- 1. Підготовка робочої зміни та відкриття ресторану.
- 2. Приготування страв згідно технологічних карт.
- 3. Подача страв.
- 4. Підготовка замовлень для ресторану.
- 5. Робота на заготівельному процесі.
- 6. Закриття зміни
Кухар
Название компании скрыто
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
11.2020 - 02.2021
- Повар мучник в Польше
Старший кухар
Название компании скрыто
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
09.2017 - 12.2017
- 1. Контроль за приготуванням страв на різних процесах.
- 2. Організація закупівель, співпраця з постачальниками.
- 3. Організація роботи поварів на зміні.
- 4. Ведення документації та контроль за дотриманням калькуляційних карт.
- 5. Проведення переобліку та списання.
Повар универсал, старший смены
Название компании скрыто
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
9 месяцев
12.2016 - 08.2017
Повар универсал
Название компании скрыто
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
10 месяцев
03.2016 - 12.2016
- 1. Підготовка робочої зміни та відкриття ресторану.
- 2. Приготування страв згідно технологічних карт.
- 3. Подача страв.
- 4. Підготовка замовлень для ресторану.
- 5. Робота на заготівельному процесі.
- 6. Закриття зміни.
Суші-кухар
Название компании скрыто
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
09.2015 - 01.2016
- 1. Підготовка робочого процесу.
- 2. Приготування страв згідно технологічних карт.
- 3. Подача страв.
- 4. Закриття зміни.
Ключевая информация
Відмінна організація робочого процесу та оптимізація замовлень.
Учился в 1 заведении
Київський гуманітарний інститут
менеджмент ЗЕТ
Київ, 2012
Дополнительная информация
Особисті якості
Анонимный соискатель
Повар универсал холодный цех
Киев
полная занятость
Обновлено 2 месяца назад