Работал в 8 компаниях   11 лет 7 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Шеф-кухар

Ресторан "Ікігай"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 4 месяца

07.2023 - по настоящее время

Формування графіку кухарів в зміні відповідно завантаження ресторану, щомісячне визначення FTE.

Оптимізація робочих процесів.

Створення нових позицій меню.

Створення сезоних пропозицій та робота з сезонними продуктами.

Створення позицій для маркетингових активностей.

Розробка меню на різні локації готелю з суміжними напівфабрикатами.

Су-шеф

Ресторан "Ікігай"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 9 месяцев

10.2018 - 07.2023

Створення технологічних карт.

Повний контроль проводження інвентаризацій та контроль результатів.

Навчання персоналу всіх технологічним процесам, санітарним нормам та принципам підходу до праці.

Впровадження міжнародних стандартів ISO 22000:2018.

Отримав знання про основні принципи HACCP. Вивчив загальні принципи до підприємств харчової промисловості та загальні принципи харчової гігієни.

Пошук нових постачальників продуктів та контроль якості сировини.

Контроль робітників кухні.

Доводилось на короткі терміни (близько місяця) виконувати обов'язки шеф-кухаря.

Вивчення багатьох кулінарних технік.

Поглиблене вивчення японської кухні.

Кухар універсал

Ресторан "Ікігай"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года

10.2016 - 10.2018

Навчання роботи в ресторані який є структурним підрозділом готелю.

Су-Шеф

Ресторан "Лаккі Лучіано"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

06.2016 - 10.2016

Навички співпраці в сітьових ресторанах

Знайомство з американською кухнею

Су-шеф

Ресторан "Жадний лось"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

02.2016 - 06.2016

Пізнав ази створення нового меню.

Су-шеф

Ресторан "Вілла Рів'єра"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 месяца

10.2015 - 02.2016

Навички проводження інвентаризацій. Навички контролю кількості необхідних напівфабрикатів та замовлення необхідної кількості продукції. Навички керування кухнею з великою кількістю персоналу.

Пошук та навчання нових співробітників

Кухар універсал

Ресторан "Вілла Рів'єра"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 3 месяца

06.2014 - 09.2015

Оволодів майже всім процесам на кухні ресторану

Знайомство з італійською та грузинською кухнею

Кухар

Ресторан "Муракамі"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

05.2013 - 06.2014

Базові навички кухаря. Навчання роботи при великих обсягах замовлень

Знайомство з японською кухнею

Ключевая информация

Керування персоналом.

Навчання нових членів колективу.

Оптимізації процесів роботи кухні.

Створення технологічних карт та навчання персоналу працювати з ними.

Підтримка дисципліни харчової гігієни всього колективу.

Навички ведення інвентаризації та опрацювання її результатів.

Учился в 3 заведениях

Національний Авіаційний Університет

Землевпорядкування

Київ, Україна, 2014

Коледж інформаційних технологій та землевпорядкування

Геодезія, картографія та землеустрій

Київ, Україна, 2013

Коледж інформаційних технологій та землевпорядкування

Землевпорядкування

Київ, Україна, 2011

Владеет языками

Английский

базовый

Курсы, тренинги, сертификаты

Курси "Керівництво промисловістю ресторану"

Київ, 2019

Курси "Колекція авторських десертів" від Angelo Musa

Київ, 2019

"Принципи HACCP. Вимоги до підприємств харчової промисловості стандарту Комісії CODEX ALIMENTARIUS CAC / RCP 1- 1969 "General Principles of Food Hygiene" (Загальні принципи харчової гігієни)

Київ, 2018

Дополнительная информация

Водительское удостоверение

Отримав Посвідчення водія в 2010 році, маю стаж водіння легкового автомобіля

Ціль

Пошук місця роботи для отримання нових навичок.

Юра

Су-Шеф, Шеф

Киев

50 000 грн.

32 года

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад