Работал в 8 компаниях   5 лет 6 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, АПК (Агропромышленный комплекс)

Бренд-шеф

PAU WAU

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

12.2023 - по настоящее время

  • Розробка та адаптація меню відповідно до концепції та стандартів якості.
  • Управління персоналом кухні, що включає найм, навчання та мотивацію.
  • Взаємодія з іншими відділами закладу (обслуговування, смм і т.д) для досягнення загальних цілей.
  • Керування витратами на кухні та оптимізація роботи персоналу для досягнення ефективності.
  • Розвиток і впровадження нових кулінарних концепцій та ідей.

Су-шеф

МХП, ПрАТ

АПК (Агропромышленный комплекс)

2 месяца

10.2023 - 12.2023

  • Участь в розробці нових кулінарних страв.
  • Участь в проведенні дегустацій кулінарних страв.
  • Відпрацювання сировини та її аналогів, та її затвердження.
  • Замовлення та списання сировини для відпрацювання нових страв та презентацій продукту.
  • Участь у розробці технологічних карт.
  • Комунікація з постачальниками та менеджерами підрозділів компанії

Шеф-повар

БОЖЕВІЛЬНИЙ resto.bar

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 месяцев

11.2022 - 09.2023

Шеф-повар

Shah plov

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

05.2022 - 11.2022

Шеф-повар

Р-н Now

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

07.2021 - 01.2022

Старший повар

Карі бар Delhi Delhi

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 3 месяца

03.2020 - 06.2021

Повар кондитер

Whisky Corner

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 месяцев

05.2019 - 03.2020

Повар горячего процесса

Restauracja Polska rozana

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

7 месяцев

07.2017 - 02.2018

Ключевая информация

  • Знання та робота з різними кухнями світу.
  • Участь у відкритті ресторану, розробка меню та створення концепції кухні закладу.
  • Знання рецептур та способів приготування різноманітних страв.
  • Вміння оформлювати та презентувати страви.
  • Навички підбору персоналу та управління колективом.
  • Вміння працювати в команді та підтримувати дружню атмосферу в колективі.

Учился в 1 заведении

Национальный авиационный университет

Економіка та підприємство

Киев, 2011

Владеет языками

Английский

базовый

Польский

базовый

Русский

свободно

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Артем

Шеф-повар

Киев

35 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 6 дней назад