Работал в 17 компаниях 17 лет 2 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Шеф кухар
Gummax
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 3 месяца
08.2022 - по настоящее время
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Обслуговування VIP гостей
• Фуршети , банкети , прийоми , звані вечері …..
Кухар універсал , волонтер
Волонтер
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
03.2022 - 06.2022
Су шеф
Gummax
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
9 месяцев
04.2021 - 01.2022
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
гарніри
Matisse
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
11.2020 - 04.2021
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• проведення інвентаризації
• замовлення та прийом товару
• приготвуння корпаративного харчування
Старший зміни кухарів
паб Обраенс
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 11 месяцев
11.2016 - 10.2020
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Кухар універсал , Шеф
гриль кафе Базелік
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
01.2016 - 09.2016
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Пекар кондитер
Черри
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
9 месяцев
06.2015 - 03.2016
• Контроль за якістю продукції
• Підготовка сировини та інгредієнтів
• Оформлення готової продукції
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Ведення облікової документації
• Участь у розробці нових рецептів
Кондитер
Sweet Fectory
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 6 месяцев
01.2014 - 07.2015
• Контроль якості сировини та готової продукції
• Декорування та оформлення кондитерських виробів
• Ведення технологічної документації
• Розробка нових рецептур та меню
• Організація роботи кондитерського цеху
• Участь у виставках та кулінарних шоу
Кухар гарячого цеху
Мясо і Вино (Айвенго)
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
10 месяцев
02.2013 - 12.2013
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Обслуговування кухонного обладнання
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Замовлення та прийом продуктів
• Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
Су шеф
Єль Гаучо
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
08.2012 - 04.2013
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
Офіціант
Корчма Тарас Бульба
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 месяцев
01.2012 - 07.2012
• Прийом замовлень
• Подача страв та напоїв
• Розрахунок з клієнтами
• Підтримка чистоти в залі
• Консультування по меню
• Допомога у приготуванні столів
• Участь в організації заходів
Кухар холодного процесу
Конкорд
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
09.2011 - 01.2012
• Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Підготовка інгредієнтів до приготування
Кухар універсал
Діксіленд
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
02.2011 - 10.2011
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
Особистий кухар
Посольство України в РФ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 месяца
10.2010 - 02.2011
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Обслуговуваня VIP гостей
• проводженння кофе брейків , фуршетів ….
Кухар холодного процесу (старший зміни)
ла-ле
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
10.2009 - 06.2010
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Проведення інвентаризації
• контроль спиння продукціі
Кухар гарячого цеху
Башта на Бульварі , ресторан
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 месяцев
04.2009 - 10.2009
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Обслуговування кухонного обладнання
• Замовлення та прийом продуктів
• Взаємодія з іншими відділами кухні
Кухар універсал
Ікра, Ресторан
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 2 месяца
04.2007 - 06.2009
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• приготування штатного харчування
• допомага на інших процесах з метою самовдосконалення
• проведення інвентаризації
Учился в 1 заведении
Вище професійне училище №33 м. Києва
кухар - кондитер
Київ, 2009
Yurii
Yurii
Шеф кухар
Киев
полная занятость, неполная занятость, проектная работа
Обновлено 1 месяц назад