Работал в 12 компаниях 12 лет 9 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Шеф-кухар
Balu
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год
03.2023 - 03.2024
Азійська кухня
Розробка інноваційних та смачних страв згідно з концепцією
Високий рівень самоорганізації і відповідальності.
Високий рівень стресостійкості
Організація виробничого процесу
Формування команди та навчання персоналу кухні
Управління якістю продукції та товарними залишками
Вміння працювати в команді та керувати підлеглими
Креативність та здатність до інновацій,у створенні нових страв
Забезпечення високої якості та стандартів приготування їжі
Контроль закупівлею продуктів та складом запасів
Дотримання санітарних норм та правил безпеки харчування
Розробка технологічних картКоординація та навчання кухні, включаючи кухарів та помічників
Оптимізація фудкосту
Вміння працювати з системою айко
Шеф-кухар
Samsara
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 7 месяцев
12.2021 - 07.2023
Європейська та авторська кухня
Розробка інноваційних та смачних страв згідно з концепцією ресторану
Оптимізація фудкосту
Високий рівень самоорганізації і відповідальності
Високий рівень стресостійкості
Організація виробничого процесу
Формування команди та навчання персоналу кухні
Управління якістю продукції та товарними залишками
Вміння працювати в команді та керувати підлеглими
Креативність та здатність до інновацій,у створенні нових страв
Забезпечення високої якості та стандартів приготування їжі
Контроль закупівлею продуктів та складом запасів
Дотримання санітарних норм та правил безпеки харчування
Розробка технологічних карт
Координація та навчання кухні, включаючи кухарів та помічників
Су-шеф
Blanke
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 6 месяцев
04.2020 - 10.2021
Французька та авторська кухня
Организация приготовления блюд
Участь у розробці нових страв
Забезпечення високої якості та стандартів приготування їжі
Оптимізація технологічних процесів у ресторанах, контроль роботи та навчання кухарів, атестація кухарів
Дотримання вимог по єксплуатации та обслуговування кухонного обладнання
Проведення інвентаризації,кухонного обліку
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Шеф-кухар
STAN GRET, Отель
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 2 месяца
01.2019 - 03.2020
Польща,Кельце
Складання заявок на необхідні продукти
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Складання графіків роботи кухарів
Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні
Су-шеф
Chickenkiev
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
11 месяцев
01.2018 - 12.2018
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні
Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів приготування та подачі готових страв
Проведення інвентаризації
Складання заявок на необхідні продукти
Складання графіків роботи кухарів
Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу
Су-шеф
Любчик
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 8 месяцев
04.2016 - 12.2017
Складання заявок на необхідні продукти
Складання графіків роботи кухарів
Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні
Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів приготування та подачі готових страв
Проведення інвентаризації
Кухар(універсал)
Rif
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
09.2015 - 02.2016
Приготування страв європейскої кухні та доримання технологічних карт
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів
Складання заявок на необхідні продукти
Кухар(старший зміни)
Виделка
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
9 месяцев
01.2015 - 10.2015
Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні
Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів приготування та подачі готових страв
Складання заявок на необхідні продукти
Складання графіків роботи кухарів
Проведення інвентаризації
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Кухар(відкритої кухні)
Жовток
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 месяцев
12.2013 - 06.2014
Приготування та підготування сніданків у американському форматі та дотримання технологічних карт
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Організація та підготівля до продажу страв
Кухар(універсал)
Yogorino
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
10 месяцев
01.2013 - 11.2013
Приоготування італьскої кухні
Виготовлення : Морозиво,Йогурт італійський та Сіміфредо
Організація та підготівля к продажу
Процесс універсал
Приготування згідно технологічним карткам
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Складання заявок на необхідні продукти
Кухар(відкритої кухні)
La Forchetta
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 6 месяцев
05.2011 - 11.2012
Приготування італійскої кухні у сицлійського шеф-кухара
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
ПІдготовка процессів по приготуванню напівфабрикатів
Приготування згідно технологічним карткам
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Кухар (відкритої кухні)
InterContinental Hotels Group
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 месяцев
10.2010 - 05.2011
Підготовка процессу до сніданків та шведського столу
ПІдготовка процессів по приготуванню напівфабрикатів
Приготування згідно технологічним карткам
Дотримання вимог безпеки та санітарних норм
Контроль якості видачи страв
Організація та підготівля к продажу
Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням
Ключевая информация
Опыт подбора персонала и работы с командой более 4-х лет
Учился в 1 заведении
ВКУ КНТЕУ
Кухар 5 разряду
Киев, 2012
Владеет языками
Английский
ниже среднего
Владислав Вячеславович
Владислав Вячеславович
Шеф-кухар
Киев
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад