Працював в 17 компаніях 17 років 2 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф кухар
Gummax
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 3 місяці
08.2022 - до теперішнього часу
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Обслуговування VIP гостей
• Фуршети , банкети , прийоми , звані вечері …..
Кухар універсал , волонтер
Волонтер
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
03.2022 - 06.2022
Су шеф
Gummax
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
9 місяців
04.2021 - 01.2022
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
гарніри
Matisse
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
11.2020 - 04.2021
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• проведення інвентаризації
• замовлення та прийом товару
• приготвуння корпаративного харчування
Старший зміни кухарів
паб Обраенс
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 11 місяців
11.2016 - 10.2020
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Кухар універсал , Шеф
гриль кафе Базелік
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
01.2016 - 09.2016
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Пекар кондитер
Черри
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
9 місяців
06.2015 - 03.2016
• Контроль за якістю продукції
• Підготовка сировини та інгредієнтів
• Оформлення готової продукції
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Ведення облікової документації
• Участь у розробці нових рецептів
Кондитер
Sweet Fectory
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 6 місяців
01.2014 - 07.2015
• Контроль якості сировини та готової продукції
• Декорування та оформлення кондитерських виробів
• Ведення технологічної документації
• Розробка нових рецептур та меню
• Організація роботи кондитерського цеху
• Участь у виставках та кулінарних шоу
Кухар гарячого цеху
Мясо і Вино (Айвенго)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
10 місяців
02.2013 - 12.2013
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Обслуговування кухонного обладнання
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Замовлення та прийом продуктів
• Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів
Су шеф
Єль Гаучо
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
08.2012 - 04.2013
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
Офіціант
Корчма Тарас Бульба
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
01.2012 - 07.2012
• Прийом замовлень
• Подача страв та напоїв
• Розрахунок з клієнтами
• Підтримка чистоти в залі
• Консультування по меню
• Допомога у приготуванні столів
• Участь в організації заходів
Кухар холодного процесу
Конкорд
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
09.2011 - 01.2012
• Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Підготовка інгредієнтів до приготування
Кухар універсал
Діксіленд
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
02.2011 - 10.2011
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
Особистий кухар
Посольство України в РФ
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
10.2010 - 02.2011
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Обслуговуваня VIP гостей
• проводженння кофе брейків , фуршетів ….
Кухар холодного процесу (старший зміни)
ла-ле
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
10.2009 - 06.2010
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Проведення інвентаризації
• контроль спиння продукціі
Кухар гарячого цеху
Башта на Бульварі , ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
04.2009 - 10.2009
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Обслуговування кухонного обладнання
• Замовлення та прийом продуктів
• Взаємодія з іншими відділами кухні
Кухар універсал
Ікра, Ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 2 місяці
04.2007 - 06.2009
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• приготування штатного харчування
• допомага на інших процесах з метою самовдосконалення
• проведення інвентаризації
Навчався в 1 закладі
Вище професійне училище №33 м. Києва
кухар - кондитер
Київ, 2009
Yurii
Yurii
Шеф кухар
Київ
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Оновлено 1 місяць тому