Працював в 17 компаніях   17 років 2 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф кухар

Gummax

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 3 місяці

08.2022 - до теперішнього часу

• Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
• Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
• Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
• Розробка та впровадження кулінарних рецептів
• Обслуговування VIP гостей
• Фуршети , банкети , прийоми , звані вечері …..

Кухар універсал , волонтер

Волонтер

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

03.2022 - 06.2022

готували їжу для Бучі , Гостомеля , Ірпеня , мед батальйон , біжанці ….. і там ще куча інших благодійних організацій. в цілому в день по 3000 обідів

Су шеф

Gummax

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 місяців

04.2021 - 01.2022

• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
• Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації

гарніри

Matisse

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

11.2020 - 04.2021

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання корпоративної культури та цінностей
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• проведення інвентаризації
• замовлення та прийом товару
• приготвуння корпаративного харчування

Старший зміни кухарів

паб Обраенс

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 11 місяців

11.2016 - 10.2020

• Планування та організація своєї роботи
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Кухар універсал , Шеф

гриль кафе Базелік

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

01.2016 - 09.2016

• Планування та організація своєї роботи
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Пекар кондитер

Черри

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 місяців

06.2015 - 03.2016

• Дотримання рецептур та технологічних процесів
• Контроль за якістю продукції
• Підготовка сировини та інгредієнтів
• Оформлення готової продукції
• Підтримання чистоти та порядку на робочому місці
• Ведення облікової документації
• Участь у розробці нових рецептів

Кондитер

Sweet Fectory

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 6 місяців

01.2014 - 07.2015

• Приготування кондитерських виробів та тортів
• Контроль якості сировини та готової продукції
• Декорування та оформлення кондитерських виробів
• Ведення технологічної документації
• Розробка нових рецептур та меню
• Організація роботи кондитерського цеху
• Участь у виставках та кулінарних шоу

Кухар гарячого цеху

Мясо і Вино (Айвенго)

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

02.2013 - 12.2013

• Приготування страв на гарячій кухні
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Обслуговування кухонного обладнання
• Підтримка чистоти на робочому місці
• Замовлення та прийом продуктів
• Контроль за якістю і свіжістю інгредієнтів

Су шеф

Єль Гаучо

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

08.2012 - 04.2013

• Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
• Підготовка та приготування страв згідно з меню
• Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
• Організація та проведення навчання для персоналу кухні
• Розробка нових страв та вдосконалення меню
• Ведення облікової документації
• Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів

Офіціант

Корчма Тарас Бульба

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

01.2012 - 07.2012

• Обслуговування гостей
• Прийом замовлень
• Подача страв та напоїв
• Розрахунок з клієнтами
• Підтримка чистоти в залі
• Консультування по меню
• Допомога у приготуванні столів
• Участь в організації заходів

Кухар холодного процесу

Конкорд

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

09.2011 - 01.2012

• Взаємодія з іншими працівниками кухні
• Контроль за дотриманням термінів придатності продуктів
• Дотримання санітарно-гігієнічних норм
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• Підготовка інгредієнтів до приготування

Кухар універсал

Діксіленд

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

02.2011 - 10.2011

• Приготування різноманітних страв згідно з меню
• Дотримання рецептур та кулінарних стандартів
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів

Особистий кухар

Посольство України в РФ

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 місяці

10.2010 - 02.2011

• Планування та організація своєї роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Обслуговуваня VIP гостей
• проводженння кофе брейків , фуршетів ….

Кухар холодного процесу (старший зміни)

ла-ле

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

10.2009 - 06.2010

• Планування та організація своєї роботи
• Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
• Постійне навчання та розвиток професійних навичок
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Проведення інвентаризації
• контроль спиння продукціі

Кухар гарячого цеху

Башта на Бульварі , ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

04.2009 - 10.2009

• Приготування страв на гарячій кухні
• Контроль за дотриманням рецептур і кулінарних технологій
• Обслуговування кухонного обладнання
• Замовлення та прийом продуктів
• Взаємодія з іншими відділами кухні

Кухар універсал

Ікра, Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 2 місяці

04.2007 - 06.2009

• Організація робочого процесу на кухні
• Підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
• Контроль за якістю та свіжістю продуктів
• приготування штатного харчування
• допомага на інших процесах з метою самовдосконалення
• проведення інвентаризації

Навчався в 1 закладі

Вище професійне училище №33 м. Києва

кухар - кондитер

Київ, 2009

Yurii

Шеф кухар

Київ

50 000 грн.

33 роки

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Оновлено 1 місяць тому