Працював в 5 компаніях 10 років 10 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф кухар
Черноморка
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 5 місяців
06.2019 - до теперішнього часу
шеф-повар
Сушия
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
12.2018 - 06.2019
шеф-повар
Pesto Cafe
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
03.2018 - 09.2018
Шеф повар
Don Mare
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
09.2017 - 02.2018
Шеф повар
MAFIA, Сеть ресторанов итальянской и японской кухни
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 8 місяців
01.2014 - 09.2017
Ключова інформація
Організація робочого процессу , маю досвід відкриття ресторану з нуля , а саме , разтановка робочого обладнання , формування заявки інвентарю та продуктів , підбір та стажування кухарів.
Управління персоналом , в кількості від 10 до 40 кухарів .
Складання робочого графіку , списання , лан чеки , чек листи , листи заготовок , замовлення товару та зберігання по правилу FIFO , тощо .
Працював з 1С та Айко . Впевнений користувач ПК , Word, Excel.
Облік продукції, проведення інвентаризації , аналіз переобліку.
Контроль якості страв , работа згідно Т.К та відповідно до фото стандартів . Опрацювання та навчання кухарів. Складання нових страв та Т.К до них.
Працював з системою стандартів Мусатова , ХАСП .
Працював з м’ясом , розумію ступені прожарки , маю великий досвід роботи з рибою та морепродуктами( розбір , зачистка , приготування ).
Досвідчений Шеф - кухар , дуже захоплений та працьовитий . Люблю готувати та робити презентації страв.Цілеспрямований , можу взяти під контроль кухню та добре злагодити роботу в команді . Ініціативний та наполегливий для досягнення результатів . Гарно розвинені комунікативні , організаційні навички, відповідальний та маю гнучкий підхід до роботи .
Навчався в 1 закладі
НАВСУ
Правознавство
Киев, 2015
Олег Генадійович
Олег Генадійович
Шеф кухар
Київ
повна зайнятість
Оновлено 2 дні тому