Працював в 5 компаніях   10 років 10 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф кухар

Черноморка

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років 5 місяців

06.2019 - до теперішнього часу

шеф-повар

Сушия

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

12.2018 - 06.2019

Заказ продуктов через 1С ,

шеф-повар

Pesto Cafe

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

03.2018 - 09.2018

Шеф повар

Don Mare

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

09.2017 - 02.2018

Шеф повар

MAFIA, Сеть ресторанов итальянской и японской кухни

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 8 місяців

01.2014 - 09.2017

Ключова інформація

Організація робочого процессу , маю досвід відкриття ресторану з нуля , а саме , разтановка робочого обладнання , формування заявки інвентарю та продуктів , підбір та стажування кухарів.

Управління персоналом , в кількості від 10 до 40 кухарів .

Складання робочого графіку , списання , лан чеки , чек листи , листи заготовок , замовлення товару та зберігання по правилу FIFO , тощо .

Працював з 1С та Айко . Впевнений користувач ПК , Word, Excel.

Облік продукції, проведення інвентаризації , аналіз переобліку.

Контроль якості страв , работа згідно Т.К та відповідно до фото стандартів . Опрацювання та навчання кухарів. Складання нових страв та Т.К до них.

Працював з системою стандартів Мусатова , ХАСП .

Працював з м’ясом , розумію ступені прожарки , маю великий досвід роботи з рибою та морепродуктами( розбір , зачистка , приготування ).

Досвідчений Шеф - кухар , дуже захоплений та працьовитий . Люблю готувати та робити презентації страв.Цілеспрямований , можу взяти під контроль кухню та добре злагодити роботу в команді . Ініціативний та наполегливий для досягнення результатів . Гарно розвинені комунікативні , організаційні навички, відповідальний та маю гнучкий підхід до роботи .

Навчався в 1 закладі

НАВСУ

Правознавство

Киев, 2015

Олег Генадійович

Шеф кухар

Київ

50 000 грн.

34 роки

повна зайнятість

Оновлено 2 дні тому