Работала в 6 компаниях 13 лет 5 месяцев
Другое, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Технолог
Сільпо
Другое
3 года 5 месяцев
06.2021 - по настоящее время
- Розробка та вдосконалення технологічних процесів
- Розробка нових продуктів та удосконалення існуючих
- Підбір і контроль якості сировини і матеріалів
- Контроль за дотриманням технологічних регламентів на виробництві
- Впровадження ефективних рішень для покращення якості продукції
- Навчання персоналу основам технологічних процесів
- Моніторинг ринкових тенденцій і технологічних новинок
- Проведення лабораторних досліджень та тестувань
- Організація процесу сертифікації продукції
- Ведення технічної документації та звітності
Шеф кухар
Культ
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 10 месяцев
01.2019 - 11.2021
Шеф-повар
Reberbar г. Киев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 месяцев
06.2018 - 01.2019
Шеф-повар
ресторан-пивоварня " Чумаков ", г. Мариуполь
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 2 месяца
04.2016 - 06.2018
Су-шеф
ресторан закритого типу
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
11 месяцев
11.2014 - 10.2015
Шеф-повар
гриль-таверна " Охота на зайцев ", г. Донецк
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 8 месяцев
01.2011 - 09.2014
Училась в 1 заведении
ДонНУЭТ им. М. Туган-Барановского
технология питания/инженер-технолог ресторанного и гостиничного бизнеса
Донецк, 2009
Курсы, тренинги, сертификаты
Академия успешных поваров. Курс " Кулинарная революция"
молекулярная кухня, современная кулинария, food pairing
Кондитерские курсы С. Кошкиной " Французские десерты", " Муссовые торты"
Курс " Управление рестораном" Александр Мусатов
Семинар " Все о мясе"
Елизавета Викторовна
Елизавета Викторовна
Шеф-повар
Киев
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад