Працював в 8 компаніях 9 років 10 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
другий шеф кухар
Гастрокафе «Тарілка»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 4 місяці
01.2020 - до теперішнього часу
Кухар-універсал
SlowandLow
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
06.2020 - 11.2020
Кухар -універсал
Taverna Hofmann
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 місяці
11.2019 - 03.2020
Проходив практику в ресторані Taverna Hofmann. Відпрацював на всіх станціях ресторану та пізнав набагато глибше кухню Іспанії
Су шеф
гастрокафе Тарелка
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 6 місяців
03.2017 - 09.2019
Бренд-шеф
Chateau de Liz
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 4 місяці
01.2017 - 05.2018
Су шеф
РЕСТ МОН ГРУПП
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 місяці
11.2017 - 01.2018
старший повар-грильщик
Гастрокафе Тарелка
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 9 місяців
06.2015 - 03.2017
Повар универсал
FILETTO
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 місяців
07.2014 - 06.2015
Ключова інформація
Головним своїм досягненням за 7 років праці кухарем вважаю свою універсальність та гнучкість, здатність знаходити швидко рішення в термінових ситуаціях та повністю налаштовувати комунікацію в робочій середі.
Навчався в 3 закладах
НУХТ
Пищевая технология
Киев, 2017
НАУКМА
Маркетинг
Киев, 2016
ЗОШ №1
школа
Луцк , 2012
Володіє мовами
Англійська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
дипломы таких школ как TASIS и REGENT BOX HILL
Іспанська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Курси, тренінги, сертифікати
Escuela Hofmann
Пройшов річний курс шеф кухаря у місті Барселона. В ході навчнаня здобув навички котрими потрібен володіти справжній шеф кухар.
Обучение в Англии
Проходил 4-х месячное обучение в Англии в частной школе. В ходе обучений достиг Advanced уровня в английском языке
Додаткова інформація
Компьютерные навыки
Владею программами MS Office на уровне среднего
Научная деятельность
Два раза принимал участие в Международной научно-практической конференции занимая первые места с такими темами как: "
The Development of Hotel Business in Ukraine" и "Scent marketing as a new way of attracting the customer"
Личные качества
Целеустремлен, Аккуратность , Стремление к повышению профессионального уровня, Вежливость, Исполнительность
Мета
Приобретение новых профессиональных навыков;Получение работы шеф-повара ресторана, гостиничного комплекса.
Владислав Олегович
Владислав Олегович
Су-шеф; шеф-повар
Київ
повна зайнятість
Оновлено 1 рік тому