Працював в 7 компаніях   9 років 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф-кухар

Піцерія «ТРІО»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

05.2022 - 06.2023

- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- Навчання кухарів.- контроль санітарного стану виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- робота з постачальниками

Шеф-кухар

Crazy Family

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

12.2018 - 05.2019

- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- Навчання кухарів.

Шеф-кухар

Babai Pub

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 2 місяці

10.2015 - 12.2018

- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- Навчання кухарів.- контроль санітарного стану виробничих приміщень. - розробка технологічних інструкцій для персоналу.- робота з постачальниками- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.

Бренд-шеф, технолог

Mister Cat

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

02.2015 - 10.2015

- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- санітарний контроль за станом виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.

Шеф-кухар

La Cantina

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 4 місяці

06.2014 - 10.2015

La Cantina (мексиканська, італійська, європейська кухня) - розробка страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- контроль санітарного стану виробничих приміщень. - розробка технологічних інструкцій для персоналу.

Бренд-шеф, технолог

Mister Cat

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 3 місяці

11.2012 - 02.2014

Mister Cat (японская, европейская кухня) - - опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- санітарний контроль за станом виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.

Шеф-кухар, технолог

Pizza House

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 5 місяців

06.2010 - 11.2012

- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- санітарний контроль за станом виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.

Навчався в 1 закладі

Черкаський комерційний технікум

технолог харчової промисловості

Черкаси, 2006

Виталий

Шеф-кухар

Київ

40 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Оновлено 6 днів тому