Працював в 7 компаніях 9 років 11 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф-кухар
Піцерія «ТРІО»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
05.2022 - 06.2023
- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- Навчання кухарів.- контроль санітарного стану виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- робота з постачальниками
Шеф-кухар
Crazy Family
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
12.2018 - 05.2019
- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- Навчання кухарів.
Шеф-кухар
Babai Pub
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 2 місяці
10.2015 - 12.2018
- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- Навчання кухарів.- контроль санітарного стану виробничих приміщень. - розробка технологічних інструкцій для персоналу.- робота з постачальниками- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.
Бренд-шеф, технолог
Mister Cat
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
02.2015 - 10.2015
- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- санітарний контроль за станом виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.
Шеф-кухар
La Cantina
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 4 місяці
06.2014 - 10.2015
La Cantina (мексиканська, італійська, європейська кухня) - розробка страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- контроль санітарного стану виробничих приміщень. - розробка технологічних інструкцій для персоналу.
Бренд-шеф, технолог
Mister Cat
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 3 місяці
11.2012 - 02.2014
Mister Cat (японская, европейская кухня) - - опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- санітарний контроль за станом виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.
Шеф-кухар, технолог
Pizza House
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 5 місяців
06.2010 - 11.2012
- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- санітарний контроль за станом виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.
Навчався в 1 закладі
Черкаський комерційний технікум
технолог харчової промисловості
Черкаси, 2006
Виталий
Виталий
Шеф-кухар
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Оновлено 6 днів тому