Працював в 3 компаніях 4 роки 2 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф-кухар
Rest
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 5 місяців
07.2023 - до теперішнього часу
- Відкриття закладу з нуля
- Підбір персоналу, проведення співбесід та навчання
- Організація роботи кухні
- Розробка меню, сезонних страв, проведення бенкетів
- Проведення та зведення переобліків
Шеф-кухар
Italist
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 8 місяців
12.2021 - 08.2023
- Керування командою з 10 осіб
- Ведення технологічних карт та робота з документами
- Організація роботи кухні
- Розробка сезонного та постійного меню
- Підтримка санітарних норм
- Проведення інвентаризації та переобліку
Су-шеф
Supra
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
11.2020 - 12.2021
- Керування персоналом з 5 осіб
- Організація роботи кухні
- Ведення закупки та контроль якості продуктів
- Разом з шеф-кухарем створював сезонне та постійне меню
- Проведення та зведення переобліків
Ключова інформація
- Відкриття ресторану з нуля
- Закупівля обладнання, посуд, інвентар
- Розробка меню, впровадження сезонних страв
- Складання закупівель та їх контроль
- Контроль роботи персоналу
- Складання технологічних карт
- Контроль і підтримка санітарних норм
- Проведення інвентаризації та переобліку
Навчався в 1 закладі
Українська інженерно-педагогічна академія
Професійна освіта. Харчові технології
Харків, 2014
Курси, тренінги, сертифікати
Семінар "Ведення бухгалтерського обліку та технологічних карток", кулінарна академія Ігоря Брагіна
Український рибний форум для шеф-кухарів та кухарів "СПРАВА В РИБІ", центр освіти Fontegto
Bocuse d'Or Ukraine 2021
Creative Chefs Summit
Український форум м'яса та птиці для шеф-кухарів та кухарів "СПРАВА В М'ЯСІ", центр освіти Fontegro
Додаткова інформація
Особисті якості
Досвідчений шеф-кухар кухар з понад 10-річним стажем роботи в ресторанах різного рівня. Зможу розробити нове меню, або покращити Ваше.
Олександр
Олександр
Шеф-кухар
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 тиждень тому