Працював в 5 компаніях   16 років 10 місяців

Нерухомість та Девелопмент, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Сили оборони України

Менеджер кейтрингу

Pochayna Event Hall

Нерухомість та Девелопмент

5 років 8 місяців

01.2019 - 09.2024

•Підбір та атестація персоналу
•Організація та проведення івент-заходів різного формату, банкетів , фуршетів , кава брейків , виїздні обслуговування
•Проведення конференцій
•Управління сервісною групою кейтерінгу
•Розробка, аналіз та впровадження меню.-•Контроль над роботою всіх підрозділів підприємства
•Впровадження кейтерингу на новій локації
•Оптимізація витрат
•Робота з постачальниками
•Супровід клієнтів від прийому замовлення до організації та проведення заходу
•Контроль і координація всього заходу, що відбувається в день, відповідно до таймінг-плану
•спілкування з контролюючими органами
•Контроль за дотриманням виконання санітарних норм на підприємстві
• Планування та організація своєї роботи
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Планування та організація своєї роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Керуючий заміським комплексом

Заміський клуб ТОВ Пух Клаб Авантюрист ( Avanturier)

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 7 місяців

06.2017 - 01.2022

•Підбір та атестація персоналу
•Проведення тренінгів, навчання та контроль персоналу
•Організація та проведення івент-заходів різного формату, банкет, фуршет •Управління сервісною групою кейтерінгу-•Підготовка локації перед сезонною роботою
•Просування та підтримка номерного  фонду
•Розробка, аналіз та впровадження меню.-•Контроль над роботою всіх підрозділів підприємства
•Впровадження кейтерингу на новій локації
•Бюджетування, управлінський та касовий облік
•Оптимізація витрат
•Робота з постачальниками
•Супровід клієнтів від прийому замовлення до організації та проведення заходу
•Контроль і координація всього заходу, що відбувається в день, відповідно до таймінг-плану
•Розробка та написання сценарного плану, складання кошторисів
•спілкування з контролюючими органами.- Реклама та просування заходів проекту- отримання дозвільних документів підприємства
•Контроль за дотриманням виконання санітарних норм на підприємстві
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Адміністратор ресторану

ресторан Колхіда

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 років 10 місяців

08.2010 - 06.2017


• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти

Мобілізований . Інспектор прикордонної служби

Державна прикордонна служба України

Сили оборони України

11 місяців

08.2014 - 07.2015

Доброволець ( по третій хвилі мобілізації ) 

Офіціант

Китайский ресторан Золотий Драком м . Донецьк

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 7 місяців

10.2006 - 05.2009

• Обслуговування гостей
• Прийом замовлень
• Подача страв та напоїв
• Розрахунок з клієнтами
• Підтримка чистоти в залі
• Консультування по меню
• Допомога у приготуванні столів
• Участь в організації заходів
• Дотримання санітарних норм

Навчався в 1 закладі

Київський національний університет культури і мистецтв

Менеджменту

Київ, 2010

Станіслав Геннадійович

Керуючий рестораном , отельно ресторанним комплексом , менеджер по кейтрингу банкет менеджер

Київ

36 років

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому