Працював в 5 компаніях 16 років 10 місяців
Нерухомість та Девелопмент, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Сили оборони України
Менеджер кейтрингу
Pochayna Event Hall
Нерухомість та Девелопмент
5 років 8 місяців
01.2019 - 09.2024
•Організація та проведення івент-заходів різного формату, банкетів , фуршетів , кава брейків , виїздні обслуговування
•Проведення конференцій
•Управління сервісною групою кейтерінгу
•Розробка, аналіз та впровадження меню.-•Контроль над роботою всіх підрозділів підприємства
•Впровадження кейтерингу на новій локації
•Оптимізація витрат
•Робота з постачальниками
•Супровід клієнтів від прийому замовлення до організації та проведення заходу
•Контроль і координація всього заходу, що відбувається в день, відповідно до таймінг-плану
•спілкування з контролюючими органами
•Контроль за дотриманням виконання санітарних норм на підприємстві
• Планування та організація своєї роботи
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Планування та організація своєї роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Керуючий заміським комплексом
Заміський клуб ТОВ Пух Клаб Авантюрист ( Avanturier)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 7 місяців
06.2017 - 01.2022
•Проведення тренінгів, навчання та контроль персоналу
•Організація та проведення івент-заходів різного формату, банкет, фуршет •Управління сервісною групою кейтерінгу-•Підготовка локації перед сезонною роботою
•Просування та підтримка номерного фонду
•Розробка, аналіз та впровадження меню.-•Контроль над роботою всіх підрозділів підприємства
•Впровадження кейтерингу на новій локації
•Бюджетування, управлінський та касовий облік
•Оптимізація витрат
•Робота з постачальниками
•Супровід клієнтів від прийому замовлення до організації та проведення заходу
•Контроль і координація всього заходу, що відбувається в день, відповідно до таймінг-плану
•Розробка та написання сценарного плану, складання кошторисів
•спілкування з контролюючими органами.- Реклама та просування заходів проекту- отримання дозвільних документів підприємства
•Контроль за дотриманням виконання санітарних норм на підприємстві
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Адміністратор ресторану
ресторан Колхіда
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 років 10 місяців
08.2010 - 06.2017
• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
Мобілізований . Інспектор прикордонної служби
Державна прикордонна служба України
Сили оборони України
11 місяців
08.2014 - 07.2015
Офіціант
Китайский ресторан Золотий Драком м . Донецьк
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 7 місяців
10.2006 - 05.2009
• Прийом замовлень
• Подача страв та напоїв
• Розрахунок з клієнтами
• Підтримка чистоти в залі
• Консультування по меню
• Допомога у приготуванні столів
• Участь в організації заходів
• Дотримання санітарних норм
Навчався в 1 закладі
Київський національний університет культури і мистецтв
Менеджменту
Київ, 2010
Станіслав Геннадійович
Станіслав Геннадійович
Керуючий рестораном , отельно ресторанним комплексом , менеджер по кейтрингу банкет менеджер
Київ
Працює, але відкритий для пропозицій
повна зайнятість
Оновлено 4 тижні тому