Працював в 7 компаніях 4 роки 11 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Барменеджер
Клуб "Болеро"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 7 місяців
03.2019 - 10.2021
Керівництво барним господарством популярного нічного клубу Харкова (4 бари, 9 барменів). Повна зміна концепції в керівництві барами. Розробка службових інструкцій, мотиваційних та учбових програм для барменів, наведення порядку в системі звітності, підбор і часткова заміна співробітників. Пряма співпраця з постачальниками, заключення договорів. Оперативне керівництво.
Барменеджер
Клуб "Болеро" Харків
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 7 місяців
03.2019 - 10.2021
Керівництво набрямком "Бари" (4 бари, 9 барменів) Поновлення концепції роботи барменів, розробка штатної, технологічної та службової документації, заміна та навчання персоналу. Контроль системи обліку. Оновлення договорів з постачальниками. Укладення маркетингових угод. Оперативний контроль роботи барменів.
Барменеджер проекта
Willa Tartufo
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 5 місяців
12.2019 - 05.2021
Повне технологічне проєктування двох різнопланових барів ресторану, винної шафи на 300 фейсів, складської групи, технологічних приміщень. Підбір і підготовка персоналу, повна розробка технологічної і службової документації. Підбір обладнання, постачальників, заключення договорів. Запуск в роботу.
Керівник проекту
"Место под солнцем" коктейль-бар
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
03.2017 - 10.2017
Технологічне проєктування закладу в готелі "Хілтон" м.Батумі. Великий коктейль-бар з елементами нічного клубу. розробка концепції роботи, підбір обладнання, постачальників, навчання персоналу. Розробка повної технологічної документації, службових інструкцій, та ін. Керівництво роботою закладу на початковому етапі протягом літнього сезону.
Керівник проєкту
Коктейль-бар "Место под солнцем" м. Батумі
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
03.2017 - 10.2017
Повне технологічне проєктівання, керівництво реалізацією проєкта в готелі "Хілтон" м.Батумі. Розробка концепції закладу, підбір технологічного обладнання. Підбір та навчання персоналу. Пошук постачальників, і заключення договорів. Формування пакету технологічної, службової документації. Втілення системи та правил обліку і контролю. Керівництво проєктом після відкриття протягом літнього сезону.
Директор ресторану
"Фешен" ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
11.2013 - 01.2015
Повне керівництво операційною діяльностю ресторана. Підбір працівників на ключові посади, участь в розробці більш сучасної концепції, та оптимізація фінансової звітності, та схеми роботи закладу як в плані сервісу, так і у співпраці з постачальниками.
Керівник напрямку "громадсьбке харчування"
Компанія «Добрый купец» (Мережа супермаркетів). Донецький регіон
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
10.2012 - 01.2013
Розробка концепції, проєктування та втілення проектів закладів громадського харчування різного призначення в семи супермаркетах мережи, розташованих в Донецькому регіоні. Встигли реалізувати лише один проєкт в м. Енакієво.
Ключова інформація
Працюю в системі громадського харчування з 1992 року. На керівних посадах з 2008 року. Професійно займаюсь як проєктуванням закладів, організацією роботи, так і керівництвом в якості директора, керівника мережі, барменеджера, керівника напрямку в межах готельних комплексів.
Маю як теоретичну (профільна вища освіта), так і практичну підготовку. Брав участь в реалізації багатьох успішних проєктів.
Навчався в 1 закладі
Харківський інститут громадського харчування
інженер-технолог громадського харчування
Харків, 1998
Володіє мовами
Російська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Олександр Анатолійович
Олександр Анатолійович
Директор ресторана
Харків
Готовий переїхати: Київ, Одеса, Дніпро
повна зайнятість, проектна робота
Оновлено 2 місяці тому