Працювала в 2 компаніях 8 років
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Керуюча кафе
Кафе Червоний хутір
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 2 місяці
09.2022 - до теперішнього часу
Обов’язки:
Планування та організація роботи персоналу ресторану;
Контроль за проведенням процесу приготування страв та їх видачі;
Забезпечення дотримання стандартів якості обслуговування;
Взаємодія з постачальниками та забезпечення наявності необхідних продуктів;
Розвиток та навчання персоналу з метою покращення якості обслуговування;
Контроль за фінансовою діяльністю ресторану та досягненням поставлених показників.
Підтримка життєздатності ресторану;
Адаптація, навчання персоналу.
Робота з контролюючими органами.
Звітність рентабельності підприємства власникам.
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
Керуюча рестораном
Мандри за смаком
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 8 місяців
12.2013 - 08.2019
Обов’язки:Планування та організація роботи персоналу ресторану;Контроль за проведенням процесу приготування страв та їх видачі;Забезпечення дотримання стандартів якості обслуговування;Взаємодія з постачальниками та забезпечення наявності необхідних продуктів;Розвиток та навчання персоналу з метою покращення якості обслуговування;Контроль за фінансовою діяльністю ресторану та досягненням поставлених показників.Підтримка життєздатності ресторану;Адаптація, навчання персоналу;
Ірина
Ірина
Директор ресторану
Київ
Дарницький район, Деснянський район, Дніпровський район
повна зайнятість
Оновлено 1 місяць тому