Працювала в 2 компаніях   8 років

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Керуюча кафе

Кафе Червоний хутір

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 2 місяці

09.2022 - до теперішнього часу

Обов’язки:

Планування та організація роботи персоналу ресторану;

Контроль за проведенням процесу приготування страв та їх видачі;

Забезпечення дотримання стандартів якості обслуговування;

Взаємодія з постачальниками та забезпечення наявності необхідних продуктів;

Розвиток та навчання персоналу з метою покращення якості обслуговування;

Контроль за фінансовою діяльністю ресторану та досягненням поставлених показників.

Підтримка життєздатності ресторану;

Адаптація, навчання персоналу.

Робота з контролюючими органами.

Звітність рентабельності підприємства власникам.

  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку

Керуюча рестораном

Мандри за смаком

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років 8 місяців

12.2013 - 08.2019

Обов’язки:Планування та організація роботи персоналу ресторану;Контроль за проведенням процесу приготування страв та їх видачі;Забезпечення дотримання стандартів якості обслуговування;Взаємодія з постачальниками та забезпечення наявності необхідних продуктів;Розвиток та навчання персоналу з метою покращення якості обслуговування;Контроль за фінансовою діяльністю ресторану та досягненням поставлених показників.Підтримка життєздатності ресторану;Адаптація, навчання персоналу;

Ірина

Директор ресторану

Київ

Дарницький район, Деснянський район, Дніпровський район

39 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому