Працював в 4 компаніях 17 років 1 місяць
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Директор ресторана
ТОВ Пиоппо Неро
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 4 місяці
01.2018 - 05.2022
Ресторан Pioppo Neroм. КиївДиректор ресторану А-la carta ресторан – 140 посадочних місцьЛітній майданчик – 60 посадочних місць Розробка ідеї та концепції ресторану (назва, історія, логотип, інтер'єр);Планування ресторану з "0" (зал, кухня, підсобні приміщення);Контроль роботи будівельників під час будівельних робіт;Підбір обладнання, меблів, посуду, форми та спецодягу для персоналу;Підбір, навчання, адаптація персоналу;Розробка програми взаємодії між підрозділами;Розробка основного меню, сезонного меню;Контроль складання технологічних та калькуляційних карт;Пошук постачальників, проведення тендерів, укладання договорів;Складання бюджету, підготовка звітної документації;Контроль за виконанням фінансових показників;Організація, планування, управління та контроль діяльності ресторану;Організація та проведення спеціальних заходів (дегустації, презентації, гастро-вечори);Організація та проведення банкетів, фуршетів;Контроль за дотриманням санітарних норм та правил трудової дисципліни;Взаємодія з органами контролю, сервісними службами.
Начальник служби ресторанного сервісу
ТОВ «ГК Русь»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
4 роки 11 місяців
06.2012 - 05.2017
ТОВ «ГК Русь»м. Київ www.hotelrus.phnr.comНачальник служби ресторанного сервісу Контроль роботи служби ресторанного сервісу (СРС)Lobby bar – 80 посадочних місцьRestaurant – 200 посадочних місцьRoom Service – 451 номерMeetings & Banquets – 12 незалежних залів (від 10 до 550 осіб) Складання бюджету, підготовка звітної документаціїКонтроль за виконанням фінансових показників: план продажів, рентабельність, збільшення середнього чека, мінімізація списань;Підбір, навчання, адаптація, мотивація та розвиток персоналу, оцінка роботи;Організація, планування, управління та контроль діяльності ресторану; служб Room Service, служби міні-барів, Meetings & Banquets;Контроль за дотриманням стандартів обслуговування, стандартів приготування страв;Контроль за дотриманням санітарних норм та правил трудової дисципліни;Розробка основного меню, сезонного меню, меню кава-брейків, конференц-пакетів, бізнес-меню, організація харчування спортсменів, організація та проведення банкетів, фуршетів, заходів класу «люкс», кейтеринг.Контроль складання технологічних та калькуляційних карт;Пошук постачальників укладання договорів, контроль цін товару, якості та термінів реалізованого товару;Формування асортименту, замовлення товару та контроль резерву на складі;Взаємодія з органами контролю, сервісними службами, постачальниками.
Начальник служби ресторанного сервісу
ТОВ «Харків Палас»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
10.2011 - 06.2012
Запуск ресторанного сервісу готельного комплексу з 0 (start-up)4 ресторани - 400 посадочних місцьБар - 80 посадочних місцьRoom Service – 180 номерівMeetings & Banquets – 5 незалежних залів (від 10 до 400 осіб) Підбір, навчання, адаптація, мотивація та розвиток персоналу;Організація, планування, управління та контроль діяльності ресторану;Пошук постачальників, проведення тендерів, укладання договорів;створення служб Room Service, служби міні-барів, Meetings & Banquets;Підбір обладнання, меблів, посуду, форми та спецодягу для персоналу;Розробка меню, технологічних карт, карт бару, конференц-пакетів;Упорядкування бюджету, підготовка звітів;Взаємодія з органами контролю, сервісними службами.
Заступник директора ресторану
ТОВ «ГК Русь»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 років 10 місяців
12.2004 - 10.2011
ТОВ «ГК Русь»м. Київ www.hotelrus.phnr.comзаступник директора ресторану Lobby bar – 80 посадочних місцьRestaurant – 200 посадочних місцьRoom Service – 451 номерMeetings & Banquets – 12 незалежних залів (від 10 до 550 осіб) Організація взаємодії всіх підрозділів ресторану;Контроль якості продукції та сервісу;Складання бюджету та бізнес-плану;Контроль товарообігу;Проведення переобліків;Складання графіків та табелів;Організація, проведення заходів.
Ключова інформація
Мій загальний стаж роботи у ресторанному бізнесі понад 30 років. Пройшов етап кар'єрного зростання від офіціанта до директора ресторану. Хороші навички лідерства, організації та контролю.
Досвід управління персоналом та складання системи його мотивації. Організація, планування, управління та контроль діяльності ресторану. Досвід підбору та навчання персоналу, формування ефективної команди.
Досвід відкриття ресторанів:
- Готель «Вікторія» м. Харків;
- Готель «Аврора» м. Харків, ресторан, служба рум-сервісу;
- Готель «Харків Палас» м. Харків 4 ресторани, створення служб рум-сервісу, служби міні-барів, банкетингу.
- Ресторан Pioppo Nero м. Київ
- Ресторан Ніколас м. Київ
Досвід обслуговування Перших осіб держави.
Знання програм: 1-С8, Opera S&C, Servio, Micros, Windows, MS Office, Internet.
Навчався в 2 закладах
КИЇВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ ТОРГОВЕЛЬНО-ЕКОНОМІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
Технологія харчування, інженер-технолог
Київ, 2001
КИЇВСЬКИЙ ТЕХНІКУМ ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА
Ресторанна справа
Київ, 1995
Володіє мовами
Англійська
базовий
Українська
рідна
Курси, тренінги, сертифікати
• Тренінг К. Погодіна «Сучасний кейтеринг: типові помилки та успішні рішення», «Банкетні послуги ресторану: стійкість бізнесу та можливість додаткових продажів»
• Тренінги А. Мусатова «Управління персоналом ресторану», «Управління рестораном», «Крадіть усі»; "Як запалити персонал", "69 помилок ресторатора", "Керування кухнею".
• Тренінг О. Волова «Складання плану діяльності та бюджету відділу продажу та маркетингу»
• Семінар В. Таранова «Чому ресторани не приносять прибутку та що з цим робити?», «Як зробити з персоналу команду однодумців та змусити працювати?»
• Вища школа готельного бізнесу «Прем'єр Інтернешнл»
Игорь
Игорь
Директор ресторана
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 1 тиждень тому