Работал в 5 компаниях 16 лет 10 месяцев
Недвижимость и Девелопмент, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Силы обороны Украины
Менеджер кейтрингу
Pochayna Event Hall
Недвижимость и Девелопмент
5 лет 8 месяцев
01.2019 - 09.2024
•Організація та проведення івент-заходів різного формату, банкетів , фуршетів , кава брейків , виїздні обслуговування
•Проведення конференцій
•Управління сервісною групою кейтерінгу
•Розробка, аналіз та впровадження меню.-•Контроль над роботою всіх підрозділів підприємства
•Впровадження кейтерингу на новій локації
•Оптимізація витрат
•Робота з постачальниками
•Супровід клієнтів від прийому замовлення до організації та проведення заходу
•Контроль і координація всього заходу, що відбувається в день, відповідно до таймінг-плану
•спілкування з контролюючими органами
•Контроль за дотриманням виконання санітарних норм на підприємстві
• Планування та організація своєї роботи
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Планування та організація своєї роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
Керуючий заміським комплексом
Заміський клуб ТОВ Пух Клаб Авантюрист ( Avanturier)
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
4 года 7 месяцев
06.2017 - 01.2022
•Проведення тренінгів, навчання та контроль персоналу
•Організація та проведення івент-заходів різного формату, банкет, фуршет •Управління сервісною групою кейтерінгу-•Підготовка локації перед сезонною роботою
•Просування та підтримка номерного фонду
•Розробка, аналіз та впровадження меню.-•Контроль над роботою всіх підрозділів підприємства
•Впровадження кейтерингу на новій локації
•Бюджетування, управлінський та касовий облік
•Оптимізація витрат
•Робота з постачальниками
•Супровід клієнтів від прийому замовлення до організації та проведення заходу
•Контроль і координація всього заходу, що відбувається в день, відповідно до таймінг-плану
•Розробка та написання сценарного плану, складання кошторисів
•спілкування з контролюючими органами.- Реклама та просування заходів проекту- отримання дозвільних документів підприємства
•Контроль за дотриманням виконання санітарних норм на підприємстві
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
Адміністратор ресторану
ресторан Колхіда
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 лет 10 месяцев
08.2010 - 06.2017
• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти
Мобілізований . Інспектор прикордонної служби
Державна прикордонна служба України
Силы обороны Украины
11 месяцев
08.2014 - 07.2015
Офіціант
Китайский ресторан Золотий Драком м . Донецьк
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 7 месяцев
10.2006 - 05.2009
• Прийом замовлень
• Подача страв та напоїв
• Розрахунок з клієнтами
• Підтримка чистоти в залі
• Консультування по меню
• Допомога у приготуванні столів
• Участь в організації заходів
• Дотримання санітарних норм
Учился в 1 заведении
Київський національний університет культури і мистецтв
Менеджменту
Київ, 2010
Станіслав Геннадійович
Станіслав Геннадійович
Керуючий рестораном , отельно ресторанним комплексом , менеджер по кейтрингу банкет менеджер
Киев
Работает, но открыт для предложений
полная занятость
Обновлено 1 неделю назад