Работал в 5 компаниях   16 лет 10 месяцев

Недвижимость и Девелопмент, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Силы обороны Украины

Менеджер кейтрингу

Pochayna Event Hall

Недвижимость и Девелопмент

5 лет 8 месяцев

01.2019 - 09.2024

•Підбір та атестація персоналу
•Організація та проведення івент-заходів різного формату, банкетів , фуршетів , кава брейків , виїздні обслуговування
•Проведення конференцій
•Управління сервісною групою кейтерінгу
•Розробка, аналіз та впровадження меню.-•Контроль над роботою всіх підрозділів підприємства
•Впровадження кейтерингу на новій локації
•Оптимізація витрат
•Робота з постачальниками
•Супровід клієнтів від прийому замовлення до організації та проведення заходу
•Контроль і координація всього заходу, що відбувається в день, відповідно до таймінг-плану
•спілкування з контролюючими органами
•Контроль за дотриманням виконання санітарних норм на підприємстві
• Планування та організація своєї роботи
• Адаптація до нових умов роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
• Планування та організація своєї роботи
• Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
• Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи

Керуючий заміським комплексом

Заміський клуб ТОВ Пух Клаб Авантюрист ( Avanturier)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 7 месяцев

06.2017 - 01.2022

•Підбір та атестація персоналу
•Проведення тренінгів, навчання та контроль персоналу
•Організація та проведення івент-заходів різного формату, банкет, фуршет •Управління сервісною групою кейтерінгу-•Підготовка локації перед сезонною роботою
•Просування та підтримка номерного  фонду
•Розробка, аналіз та впровадження меню.-•Контроль над роботою всіх підрозділів підприємства
•Впровадження кейтерингу на новій локації
•Бюджетування, управлінський та касовий облік
•Оптимізація витрат
•Робота з постачальниками
•Супровід клієнтів від прийому замовлення до організації та проведення заходу
•Контроль і координація всього заходу, що відбувається в день, відповідно до таймінг-плану
•Розробка та написання сценарного плану, складання кошторисів
•спілкування з контролюючими органами.- Реклама та просування заходів проекту- отримання дозвільних документів підприємства
•Контроль за дотриманням виконання санітарних норм на підприємстві
• Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
• Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань

Адміністратор ресторану

ресторан Колхіда

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 лет 10 месяцев

08.2010 - 06.2017


• Керівництво повсякденною діяльністю ресторану
• Контроль за якістю обслуговування та відповідністю стандартам
• Управління персоналом
• Підбір та навчання співробітників
• Ведення обліку товарів
• Замовлення продуктів та контроль за складом
• Розв'язання конфліктних ситуацій з клієнтами
• Організація банкетів та спеціальних подій
• Підтримання високого рівня гігієни та чистоти

Мобілізований . Інспектор прикордонної служби

Державна прикордонна служба України

Силы обороны Украины

11 месяцев

08.2014 - 07.2015

Доброволець ( по третій хвилі мобілізації ) 

Офіціант

Китайский ресторан Золотий Драком м . Донецьк

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 7 месяцев

10.2006 - 05.2009

• Обслуговування гостей
• Прийом замовлень
• Подача страв та напоїв
• Розрахунок з клієнтами
• Підтримка чистоти в залі
• Консультування по меню
• Допомога у приготуванні столів
• Участь в організації заходів
• Дотримання санітарних норм

Учился в 1 заведении

Київський національний університет культури і мистецтв

Менеджменту

Київ, 2010

Станіслав Геннадійович

Керуючий рестораном , отельно ресторанним комплексом , менеджер по кейтрингу банкет менеджер

Киев

36 лет

Работает, но открыт для предложений

полная занятость

Обновлено 1 неделю назад