Працювала в 1 компанії   10 років

Промисловість та Виробництво

Керівник харчового виробництва

Біленко., ФОП

Промисловість та Виробництво

9 років 11 місяців

03.2011 - 02.2021

  • Організація та керування виробничим процесом у харчовому виробництві
  • Управління робочим персоналом та розподіл завдань
  • Оптимізація витрат сировини та матеріалів
  • Взаємодія з іншими відділами компанії та контроль процесів виробництва
  • Планування та виконання виробничого графіку
  • Розробка та впровадження рецептів.

Ключова інформація

  • Організація та керування виробничим процесом у харчовому виробництві
  • Контроль за якістю та безпечністю харчових продуктів
  • Розробка та впровадження рецептів та технологій виробництва
  • Оптимізація витрат сировини та матеріалів
  • Управління робочим персоналом та розподіл завдань
  • Контроль за дотриманням стандартів якості та безпеки
  • Маю досвід роботи горячого,холодного цеху що стосуеться европейської кухні, та також пекарні.

Володіє мовами

Українська

вільно

Додаткова інформація

Свій розділ

створювала харчові цеха їдалень та кафе в послідовності та відповідності до вимог усіх органів контролю згідно норм та керувала харчовими блоками.Маю досвід роботи горячого,холодного цеху що стосуеться европейської кухні, та також пекарні.Подобаеться створювати блюда. Маю досвід по створенню тех.карт.

Svetlana

Шеф-кухар

Львів

40 000 грн.

46 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому