Працював в 10 компаніях 7 років 4 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Бренд-шеф
Kan Project
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 2 місяці
09.2022 - до теперішнього часу
Проекти: EVO Rest (Ірпінь), Villa Del Re (Мукачево), Sky Room (Мукачево), Banda Sushi (Мукачево), Kong Music Space (Київ)
- Розробка меню: Відповідальність за розробку та створення інноваційних, смачних та вишуканих страв, які відповідають концепції та цілям ресторану.
- Управління кухнею: Керівництво кухні, включаючи контроль за якістю і свіжістю продуктів, розподіл обов'язків та навчання персоналу.
- Стандарти якості: Забезпечення виконання високих стандартів якості та безпеки харчування, відповідності нормам гігієни та регуляторним вимогам.
- Контроль вартості: Моніторинг та контроль витрат на продукти, вибір оптимальних постачальників, раціоналізація процесів приготування страв для забезпечення ефективного управління витратами.
- Менеджмент персоналу: Розподіл обов'язків, навчання та мотивація персоналу кухні, забезпечення ефективної комунікації та співпраці всередині кухні.
- Інновації та дослідження: Вивчення тенденцій у гастрономії, розвиток нових концепцій та експерименти зі стравами для забезпечення унікального досвіду гостей.
- Взаємодія з клієнтами: Співпраця зі службою обслуговування та збирання фідбеку від гостей для забезпечення задоволеності клієнтів та вдосконалення кулінарного досвіду.
- Забезпечення виконання стандартів: Забезпечення виконання стандартів якості та кулінарних процедур, встановлених рестораном, та забезпечення їх постійного покращення.
Шеф-кухар
Villa Del Re
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
08.2022 - 04.2023
- Brand Chef трьох закладів: Villa Del Re, SkyRoom, Banda Sushi
- Організація та контроль роботи всіх виробничих та бізнес процесів на кухні
- Створення основних та сезонних страв
- Написання технологічних карт
- Підбір та навчання персоналу кухні
- Контроль та складання заявок на товар
- Проведення щомісячних контрольних інвентаризацій
- Контроль якості та видачі страв
- Дотримання санітарних норм
Шеф-повар
KONG music space
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 6 місяців
08.2020 - 02.2022
Су-шеф
Чічіко&Co
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
11.2021 - 02.2022
У зв'язку з початком війни заклад припинив роботу
Шеф-повар
Hotel Grand More
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
03.2021 - 08.2021
Сезонна робота
- Запуск ресторану з нуля з новим авторським меню
- Розробка меню сніданків, сезонних пропозицій, банкетного та фуршетного меню
- Написання технологічних карт
- Стажування та навчання поварів
- Організація та контроь роботи кухні
- Операційна робота з документами, звітами
- Контроль якості та видачі страв
- Дотримання санітарних норм
Шеф-повар
Abu Dhabi
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
9 місяців
09.2019 - 06.2020
Шеф-повар
Hotel Grand More
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
04.2019 - 09.2019
Сезонная работа
Шеф-повар
PUB Duke
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
11.2018 - 04.2019
Контрактная работа
Шеф-повар
Экватор
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
09.2017 - 11.2018
Старший повар
О'ГОРОД
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
02.2017 - 09.2017
Ключова інформація
III місце в номінації "Золотий шеф-кухар 2023"
III місце в номінації "Основна страва з риби" (2023 р.)
III місце в номінації "Основна страва з птиці" (2023 р. )
Живу кухнею!
Досвід понад 10 років.
- Досвід написання меню (авторських/сезонних/банкетних)
- Досвід відкриття ресторанів з нуля
- Знання української, європейської, азіатської, китайської, японської, азербайджанської кухні
- Організація та контроль роботи кухні
- Великий досвід приготування страв у хоспері та на мангалі
- Навчання персоналу
- Проведення майстер-класів
- Складання та введення ТК в 1С
Артем
Артем
Шеф-повар
Київ
Готовий переїхати: Львів, Одеса, Вінниця, Житомир, Івано-Франківськ, Рівне, Тернопіль, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Оновлено 1 місяць тому