Работала в 1 компании   10 лет

Промышленность и Производство

Керівник харчового виробництва

Біленко., ФОП

Промышленность и Производство

9 лет 11 месяцев

03.2011 - 02.2021

  • Організація та керування виробничим процесом у харчовому виробництві
  • Управління робочим персоналом та розподіл завдань
  • Оптимізація витрат сировини та матеріалів
  • Взаємодія з іншими відділами компанії та контроль процесів виробництва
  • Планування та виконання виробничого графіку
  • Розробка та впровадження рецептів.

Ключевая информация

  • Організація та керування виробничим процесом у харчовому виробництві
  • Контроль за якістю та безпечністю харчових продуктів
  • Розробка та впровадження рецептів та технологій виробництва
  • Оптимізація витрат сировини та матеріалів
  • Управління робочим персоналом та розподіл завдань
  • Контроль за дотриманням стандартів якості та безпеки
  • Маю досвід роботи горячого,холодного цеху що стосуеться европейської кухні, та також пекарні.

Владеет языками

Украинский

свободно

Дополнительная информация

Свій розділ

створювала харчові цеха їдалень та кафе в послідовності та відповідності до вимог усіх органів контролю згідно норм та керувала харчовими блоками.Маю досвід роботи горячого,холодного цеху що стосуеться европейської кухні, та також пекарні.Подобаеться створювати блюда. Маю досвід по створенню тех.карт.

Svetlana

Шеф-кухар

Львов

40 000 грн.

46 лет

Активно ищет работу

полная занятость

Обновлено 2 недели назад