Ключова інформація

Є інвестиції і хочеться їх вкласти у створення нового ресторану, кафе, піцерії?

Потрібно оновити існуюче меню чи створити нове?

Хочеться йти в ногу із кулінарними трендами?

Потрібна консультація?

Мене звуть Денис, я Шеф-кухар!

Як спеціаліст та співвласник у галузі ресторанного бізнесу пропоную свої послуги у:

- розробленні меню та технологічних карт

- відкритті кафе, бару, ресторану, піцерії, служби доставки з нуля

- займуся ребрендінгом

- допоможу побудувати успішний бренд та франчайзингову мережу

Великий досвід роботи з іноземними шеф-кухарями.

Працюю по всій Україні та закордоном.

Вартість послуг обговорюється індивідуально, виходячи з Ваших потреб.

Резюме, портфоліо та більше інформації надішлю на Вашу вимогу.

ПИШІТЬ за номером: +38 098 010 50 81 (Telegram, Viber, WhatsApp) Денис

Навчався в 4 закладах

SCUOLA DELLA PIZZA ITALIANA

PIZZAIOLO ITALIANA

Італія, 2017

ЗЦПОиК

Кухар

Запоріжжя, 2016

"Класичний приватний університет" (КПУ)

Організація підприємницької діяльності

Запоріжжя, 2014

ЗЮІ

Право

Запоріжжя, 2010

Денис

Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендінг)

Запоріжжя

Готовий переїхати: Львів, Одеса, Дніпро, Вінниця, Житомир, Закарпаття, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Луцьк, Полтава, Рівне, Суми, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Ужгород, Кривий Ріг

36 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, гібридна

Оновлено 1 годину тому