Працював в 6 компаніях   10 років 9 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Директор магазину

доставка суші, піца, магазин продуктовий

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки 4 місяці

08.2019 - 12.2023

Організація роботи підприємства
  • Організація та управління роботою магазину
  • Контроль за виконанням планів продажів та фінансових показників
  • Підбір та навчання персоналу
  • Забезпечення високого рівня обслуговування клієнтів
  • Контроль за дотриманням стандартів обслуговування
  • Взаємодія з постачальниками та контроль за поставками товарів
  • Аналіз ринку та конкурентного середовища
  • Розробка та впровадження маркетингових заходів
  • Вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами
  • Підготовка звітності та аналіз результатів роботи

Бренд Шеф-повар

Ribs House

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 1 місяць

09.2017 - 10.2019

Створення нової концепції,яка в подальшому була швидко і вдало реалізована!

«Ribs House» Реберня! ( М'ясний ресторан)

Розробка нової концепції м'ясного ресторану.

Розробка меню.

Проектування технологічних приміщень.

Підбір та розміщення кухонного обладнання.

Підбір кухонного інвентаря та посуду.

Відбір та навчання кухарів.

Запуск ресторану і періодичне оновлення меню.

https://www.facebook.com/RibsHouseRivne/

Бренд Шеф-повар

Green Garden

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки

10.2015 - 10.2019

Розрока нової концепції ресторану європейсько-азіатського напрямку.

Технологічно правильно спроектувати всі процеси на кухні в ресторані.

Підбір підбір потрібного обладнання та інвентаря,посуду.

Створення меню.

Відбір та навчання персоналу (кухня)

Відкиття та періодичний контроль якості кухні.

https://www.facebook.com/lvivgreengardencenter/

https://www.facebook.com/greengardentershakovtsiv/

https://www.facebook.com/stryygreengarden/

Керуючий рестораном

Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

05.2019 - 08.2019

Ребрендинг ресторану !
Керуючий, бренд шеф-кухар.
Зміна концепції ресторану
Створення меню
Підбір персоналу
Навчання персоналу
  • Розробка та впровадження бізнес-стратегій
  • Контроль за якістю обслуговування клієнтів
  • Ведення переговорів з постачальниками та партнерами
  • Керівництво роботою ресторану

Концепт Шеф-повар

Red Pepper, Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 років 1 місяць

04.2013 - 05.2019

Розрока нової концепції ресторану італійсько-азіатської кухонь.

Технологічно правильно спроектувати всі процеси на кухні в ресторані.

Підбір підбір та закупка потрібного(якісного) обладнання та інвентаря,посуду.

Створення меню.

Постійно оновлення меню та сезонних пропозицій.

Відбір та навчання персоналу (кухня)

Відкиття та постійний контроль якості роботи кухні.

Проведення тематичних вечірок -Устрична -

(https://www.facebook.com/events/1727517357475723/)

https://www.facebook.com/RedPepperLviv/

Бренд Шеф-повар «Суші Барів»

NYSP

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 6 місяців

03.2015 - 09.2018

Запуск «Суші Барів» в нових закладах ,попередньо проектування їх ! Навчання персоналу. Складання списків потрібного обладнання та інвентаря, закупівля. Міста:

Чернігів, Маріуполь , Рівне(2), Луцьк, Хмельницький, Одеса, Ізмаїл, Калуш, Івано-Франківськ, Чернівці, Миколаїв, Конотоп.

Ключова інформація

https://www.facebook.com/Chefsconcept/

Заснування "Chef Projects" ресторанний консалтинг!!! (https://www.facebook.com/Chef-Projects-571795849952674/)

Cтворення нових ресторанних концепцій, створення меню , оновлення меню, проектування кухні, підбір якісного та правильного кухонного обладнання та інвентаря, співпраця з якісними постачальниками продуктів, , навчання кухарів, запуск нових чи оновлених проектів і т.д.!

«NIPfood». Курс «Professional Pizza Maker" (07.03.2017р.)

Експерт Національної Ресторанної премії «Сіль» (2016р)

«Chef's Camp» Тренувально-освітній проект м. Одеса , м. Тернопіль (2016, 2017р)

Робота з системою « PROFIT»

Курси, тренінги, сертифікати

«NIPfood». Курс «Professional Pizza Maker”

Киев, 2017

Курс «Professional Pizza Maker"

 

Євгеній

Шеф кухар

Львів

42 роки

Працює, але відкритий для пропозицій

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: сезонна / тимчасова робота, віддалена робота

Оновлено 10 годин тому