Працював в 13 компаніях 13 років 9 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Шеф кухар
ресторан Ribson стейк хаус
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
08.2023 - 10.2024
- Планування та організація роботи кухні
- Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
- Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
- Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
- Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
- Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
- Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
- Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
су-шеф
Cou cou cafe
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 3 місяці
05.2022 - 08.2023
Су шеф
фудмаркет "Stars"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
11.2021 - 02.2022
Шеф-повар
"Трішки більше"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
03.2021 - 11.2021
Шеф-повар
Etc foodbar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 місяців
08.2019 - 07.2020
Су-шеф, Шеф - повар
Gym Maxx
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 10 місяців
09.2016 - 07.2019
Повар универсал
Milk Bar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 6 місяців
03.2014 - 09.2016
Су-шеф
караоке-клуб "Manege"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
10.2013 - 03.2014
Су-шеф
Ресторан "Желток"
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
02.2013 - 05.2013
повар универсал (горячий процесс)
Mantra
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
11.2011 - 07.2012
повар универсал (старший смены)
Картина Маслом
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
03.2011 - 11.2011
Повар холодного процесса
Караван
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
03.2010 - 03.2011
повар универсал (гриль)
Хуторок на Днепре, ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
03.2009 - 10.2009
- Приготовление напитков (узвар, морс, кисель)
- Приготовление блюд на гриле
- Оформление и выдача готовых блюд в зал
- Приготовление блюд горячего процесса
Ключова інформація
Опыт работы более 15-ти лет в ресторанах премиум сегмента.
- Знание украинской, итальянской, европейской, узбекской, тайской(Азия, паназия) и средиземноморской кухонь
- Знание процессов: горячий, холодный, гриль, мангал, выдача
Навчався в 1 закладі
НУПТ
технология сохранения, консервирования и переработки мяса, инженер-технолог
Киев, 2010
Володіє мовами
Англійська
нижче середнього
Російська
вільно
Українська
рідна
Юрий
Юрий
Шеф-повар
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість
Оновлено 4 години тому