Работал в 1 компании   9 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Су-шеф

Ресторан

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

12.2023 - 08.2024

  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Планування та організація своєї роботи
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Валентин

    Шеф-кухар

    Киев

    25 лет

    Активно ищет работу

    полная занятость

    Обновлено 3 недели назад