Працював в 1 компанії   9 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Су-шеф

Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

12.2023 - 08.2024

  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Планування та організація своєї роботи
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Валентин

    Шеф-кухар

    Київ

    25 років

    Активно шукає роботу

    повна зайнятість

    Оновлено 3 тижні тому