Працював в 12 компаніях   12 років 9 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф-кухар

Balu

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

03.2023 - 03.2024

Азійська кухня
Розробка інноваційних та смачних страв згідно з концепцією
Високий рівень самоорганізації і відповідальності.
Високий рівень стресостійкості
Організація виробничого процесу
Формування команди та навчання персоналу кухні
Управління якістю продукції та товарними залишками
Вміння працювати в команді та керувати підлеглими
Креативність та здатність до інновацій,у створенні нових страв
Забезпечення високої якості та стандартів приготування їжі
Контроль закупівлею продуктів та складом запасів
Дотримання санітарних норм та правил безпеки харчування
Розробка технологічних картКоординація та навчання кухні, включаючи кухарів та помічників
Оптимізація фудкосту
Вміння працювати з системою айко

Шеф-кухар

Samsara

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 7 місяців

12.2021 - 07.2023

Європейська та авторська кухня
Розробка інноваційних та смачних страв згідно з концепцією ресторану


Оптимізація фудкосту


Високий рівень самоорганізації і відповідальності


Високий рівень стресостійкості


Організація виробничого процесу


Формування команди та навчання персоналу кухні


Управління якістю продукції та товарними залишками


Вміння працювати в команді та керувати підлеглими


Креативність та здатність до інновацій,у створенні нових страв


Забезпечення високої якості та стандартів приготування їжі

Контроль закупівлею продуктів та складом запасів

Дотримання санітарних норм та правил безпеки харчування


Розробка технологічних карт


Координація та навчання кухні, включаючи кухарів та помічників

Су-шеф

Blanke

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 6 місяців

04.2020 - 10.2021

Французька та авторська кухня
Организация приготовления блюд

Участь у розробці нових страв

Забезпечення високої якості та стандартів приготування їжі

Оптимізація технологічних процесів у ресторанах, контроль роботи та навчання кухарів, атестація кухарів

Дотримання вимог по єксплуатации та обслуговування кухонного обладнання

Проведення інвентаризації,кухонного обліку

Дотримання вимог безпеки та санітарних норм

Шеф-кухар

STAN GRET, Отель

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

01.2019 - 03.2020

Польща,Кельце

Складання заявок на необхідні продукти

Дотримання вимог безпеки та санітарних норм

Складання графіків роботи кухарів

Контроль якості видачи страв

Організація та підготівля к продажу

Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням

Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні

Су-шеф

Chickenkiev

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

01.2018 - 12.2018

Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням

Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні

Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів приготування та подачі готових страв

Проведення інвентаризації

Складання заявок на необхідні продукти

Складання графіків роботи кухарів

Контроль якості видачи страв

Організація та підготівля к продажу

Су-шеф

Любчик

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 8 місяців

04.2016 - 12.2017

Складання заявок на необхідні продукти

Складання графіків роботи кухарів

Контроль якості видачи страв

Організація та підготівля к продажу

Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням

Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні

Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів приготування та подачі готових страв

Проведення інвентаризації

Кухар(універсал)

Rif

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

09.2015 - 02.2016

Приготування страв європейскої кухні та доримання технологічних карт

Організація та підготівля к продажу

Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням

Дотримання вимог безпеки та санітарних норм

Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів

Складання заявок на необхідні продукти

Кухар(старший зміни)

Виделка

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 місяців

01.2015 - 10.2015

Контроль якості видачи страв

Організація та підготівля к продажу

Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням

Організація та контроль роботи всіх виробничих процесів на кухні

Контроль відповідності страв до технологічних карт, дотримання стандартів приготування та подачі готових страв

Складання заявок на необхідні продукти

Складання графіків роботи кухарів

Проведення інвентаризації

Дотримання вимог безпеки та санітарних норм

Кухар(відкритої кухні)

Жовток

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

12.2013 - 06.2014

Приготування та підготування сніданків у американському форматі та дотримання технологічних карт

Дотримання вимог безпеки та санітарних норм

Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням

Організація та підготівля до продажу страв

Кухар(універсал)

Yogorino

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 місяців

01.2013 - 11.2013

Приоготування італьскої кухні

Виготовлення : Морозиво,Йогурт італійський та Сіміфредо

Організація та підготівля к продажу

Процесс універсал

Приготування згідно технологічним карткам

Дотримання вимог безпеки та санітарних норм

Складання заявок на необхідні продукти

Кухар(відкритої кухні)

La Forchetta

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 6 місяців

05.2011 - 11.2012

Приготування італійскої кухні у сицлійського шеф-кухара

Дотримання вимог безпеки та санітарних норм

ПІдготовка процессів по приготуванню напівфабрикатів

Приготування згідно технологічним карткам

Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням

Кухар (відкритої кухні)

InterContinental Hotels Group

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

10.2010 - 05.2011

Підготовка процессу до сніданків та шведського столу

ПІдготовка процессів по приготуванню напівфабрикатів

Приготування згідно технологічним карткам

Дотримання вимог безпеки та санітарних норм

Контроль якості видачи страв

Організація та підготівля к продажу

Висока комунікація з кухарями та обслуговуванням

Ключова інформація

Опыт подбора персонала и работы с командой более 4-х лет

Навчався в 1 закладі

ВКУ КНТЕУ

Кухар 5 разряду

Киев, 2012

Володіє мовами

Англійська

нижче середнього

Владислав Вячеславович

Шеф-кухар

Київ

35 000 грн.

29 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому