Работал в 8 компаниях 9 лет 9 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Бренд шеф
Pita Kyiv
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 месяца
08.2024 - по настоящее время
- Створення та реалізація концепції бренду компанії
- Розробка стратегій та планів розвитку бренду
- Організація та участь у промоакціях та подіях для позиціонування бренду на ринку
- Контроль за дотриманням стандартів бренду та його візуального вигляду
Шеф кухар
Сусіди, Бістро
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год
08.2023 - 08.2024
- Розробка та встановлення меню
- Створення технологічних та калькуляційних карт
- Контроль закупок та списання продуктів
- Навчання персоналу
- Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
- Створення сезонних страв
- Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
- Розробка та впровадження кулінарних рецептів
- Планування та організація роботи кухні
- Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
Су шеф
Neighbors bistro
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
03.2023 - 08.2023
- Ведення облікової документації
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Розробка нових страв та вдосконалення меню
- Організація та проведення навчання для персоналу кухні
- Підтримка чистоти та порядку на кухні
Су шеф
044 кафе
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 месяцев
09.2022 - 03.2023
- Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
- Підготовка та приготування страв згідно з меню
- Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
- Підтримка чистоти та порядку на кухні
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Організація та проведення навчання для персоналу кухні
Су шеф
Localist
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 1 месяц
08.2020 - 09.2022
- Допомога шеф-кухарю у керівництві кухнею
- Підготовка та приготування страв згідно з меню
- Контроль за якістю інгредієнтів та готових страв
- Підтримка чистоти та порядку на кухні
- Організація та проведення навчання для персоналу кухні
- Ведення облікової документації
- Розробка нових страв та вдосконалення меню
Су шеф
Мендис
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 5 месяцев
01.2018 - 06.2020
- Участь у навчальних заходах та підвищенні кваліфікації
- Підтримка високого рівня обслуговування клієнтів
- Дотримання санітарно-гігієнічних норм
- Ведення облікової документації
- Розробка нових страв та вдосконалення меню
Шеф кухар
VARVAR
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года
04.2016 - 04.2018
- Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
- Розробка та впровадження кулінарних рецептів
- Планування та організація роботи кухні
Су шеф
Без Дверей Ірпінь
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год
04.2015 - 04.2016
Ключевая информация
- Лідерські здібності
- Вміння працювати в команді
- Знання кулінарних технологій
- Організаційні здібності
- Креативність
- Кондитерська промисловість
Учился в 1 заведении
Торговельно-економічний коледж Київського національного торговельно-економічного університету
кухар
Київ, 2016
Євген
Євген
Шеф кухар
Киев
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад