Работал в 3 компаниях   15 лет 6 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Кухар універсал

Edem Resort Medical & SPA

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

08.2022 - 09.2023

Су-Шеф

МТЗ Люкс, Гостиница АН 2

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года 1 месяц

10.2016 - 11.2020

Вивчення роботи ресторану у форматі готелю. Особисте приготування страв, облік та калькуляція, контроль якості та технології приготовлених страв, проведення інвентаризації залишків продукції, складання замовлень та прийом продуктів харчування.

Кухар універсал, шеф кухар

ПСК АГАТ, Ресторан Мілена

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

10 лет 1 месяц

04.2006 - 05.2016

Складання калькуляційних та технологічних карт, прийом та облік продукції. Складання меню, проведення закупівель. Робота із базою постачальників, проведення переговорів. Пошук підрядників з обслуговування та встановлення технологічного обладнання. Веде документообіг у повному обсязі, щомісячну звітність. Участь у прийомі банкетів, підвищення обсягів продажу підприємства.

Ключевая информация

Маю досвід: Раціонального налагодження технологічних процесів у виробничих цехах, організації праці та навчання персоналу. Працюю з харчовим обладнанням різного ступеня потужності. Маю знання про якість та свіжість продуктів харчування. Знання санітарно-гігієнічних норм, техніки безпеки та охорони праці на кухні та при роботі з обладнанням. Маю великий досвід ведення переговорів із постачальниками.

Прагну розвитку, бажаю проявити свої професійні напрацювання в новій для себе сфері.

Цілеспрямований, комунікабельний, націлений на результат, стресостійкий.

Маю організаторські здібності, впевненість, вміння орієнтуватися і приймати рішення в нестандартних ситуаціях. Проходив стажування у 4-зірковому готелі «Харків», знайомився з тонкощами роботи ресторану при готелі, особливостями лінії «шведський стіл», подачі фуршетів, кава-брейків. Відвідування майстер-класів. Учасник міжнародного саміту шеф-кухарів Creative Chefs Summit 16/17, 19/20. Учасник Ukrainian Gastro Show 23

Учился в 1 заведении

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Інженерно-технологічний факультет. Спеціальність – інженер-технолог підприємств комунального харчування

Харків, 2012

Дополнительная информация

Фріланс

Пріоритет, підробіток кухарем: (підміна, банкети, кейтеринг)

Ігор Володимирович

Кухар універсал, визивний кухар, су шеф

Киев

40 лет

полная занятость, неполная занятость

Характер работы: сезонная / временная работа

Обновлено 1 месяц назад