Працював в 5 компаніях   9 років

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Шеф-кондитер

Естетичний галамидер

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 6 місяців

05.2022 - до теперішнього часу

  • Розробка концепцій нових десертів та кондитерських виробів
  • Організація та навчання кондитерського персоналу
  • Співпраця з іншими відділами ресторану для створення комплексних страв та меню
  • Шеф- кондитер

    CITYHOTEL

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    2 роки 5 місяців

    05.2022 - 10.2024

    Запустив лінію десертів у трьох закладах. Розробка конференц меню, ресторанні десерти.

    • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням
    • Планування та організація своєї роботи
    • Планування та організація роботи підлеглих.
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Су-шеф

    Bassano

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    5 років 7 місяців

    06.2016 - 01.2022

    • Робота з шоколадом
    • Мусовими десертами
    • Цукерки всіх рівнів складності
    • Планування та організація своєї роботи
    • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
    • Адаптація до нових умов роботи
    • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
    • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
    • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
    • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
    • Дотримання корпоративної культури та цінностей
    • Управління часом та вміння працювати з високою навантаженням

    Кондитер

    Honey

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    6 місяців

    11.2015 - 05.2016

    Приготування кондитерських виробів та тортів

    Тістечка макарон

    Кондитер

    Виноград

    Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

    2 місяці

    09.2015 - 11.2015

  • Приготування кондитерських виробів та тортів
  • Контроль якості сировини та готової продукції
  • Декорування та оформлення кондитерських виробів
  • Розробка нових рецептур та меню
  • Ведення технологічної документації
  • Дотримання санітарних норм і правил
  • Замовлення і контроль за наявністю необхідних інгредієнтів
  • Підтримання чистоти на робочому місці
  • Організація роботи кондитерського цеху
  • Ключова інформація

    Робота з шоколадом, на професійному рівні, розробка десертів для ресторанної подачі, мусові тістечка, робота з пісочним тістом, печиво, розробка техкарт.

    Стресостійкість

    Комунікабельність

    • Лідерські здібності
    • Творчість
    • Уважність до деталей
    • Вміння організувати роботу персоналу
  • Вміння працювати з кондитерським обладнанням
  • Навчався в 1 закладі

    ВКУ КНТУ

    Кухар

    Київ, 2023

    Курси, тренінги, сертифікати

    Смаки, текстури, декорт

    Київ, 2024

    Нові смаки, текстури в десертів, та нові види декорування десертів

    Алексей

    Шеф-кондитер

    Київ

    34 роки

    Активно шукає роботу

    повна зайнятість

    Оновлено 1 день тому