Работал в 7 компаниях   9 лет 11 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

Шеф-кухар

Піцерія «ТРІО»

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 1 месяц

05.2022 - 06.2023

- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- Навчання кухарів.- контроль санітарного стану виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- робота з постачальниками

Шеф-кухар

Crazy Family

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 месяцев

12.2018 - 05.2019

- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- Навчання кухарів.

Шеф-кухар

Babai Pub

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 2 месяца

10.2015 - 12.2018

- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- Навчання кухарів.- контроль санітарного стану виробничих приміщень. - розробка технологічних інструкцій для персоналу.- робота з постачальниками- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.

Бренд-шеф, технолог

Mister Cat

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

8 месяцев

02.2015 - 10.2015

- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- санітарний контроль за станом виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.

Шеф-кухар

La Cantina

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 4 месяца

06.2014 - 10.2015

La Cantina (мексиканська, італійська, європейська кухня) - розробка страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- контроль санітарного стану виробничих приміщень. - розробка технологічних інструкцій для персоналу.

Бренд-шеф, технолог

Mister Cat

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 3 месяца

11.2012 - 02.2014

Mister Cat (японская, европейская кухня) - - опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- санітарний контроль за станом виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.

Шеф-кухар, технолог

Pizza House

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

2 года 5 месяцев

06.2010 - 11.2012

- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- санітарний контроль за станом виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.

Учился в 1 заведении

Черкаський комерційний технікум

технолог харчової промисловості

Черкаси, 2006

Виталий

Шеф-кухар

Киев

40 лет

Активно ищет работу

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Обновлено 6 дней назад