Работал в 7 компаниях 9 лет 11 месяцев
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
Шеф-кухар
Піцерія «ТРІО»
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 1 месяц
05.2022 - 06.2023
- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- Навчання кухарів.- контроль санітарного стану виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- робота з постачальниками
Шеф-кухар
Crazy Family
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
12.2018 - 05.2019
- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- Навчання кухарів.
Шеф-кухар
Babai Pub
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 2 месяца
10.2015 - 12.2018
- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- Навчання кухарів.- контроль санітарного стану виробничих приміщень. - розробка технологічних інструкцій для персоналу.- робота з постачальниками- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.
Бренд-шеф, технолог
Mister Cat
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
8 месяцев
02.2015 - 10.2015
- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- санітарний контроль за станом виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.
Шеф-кухар
La Cantina
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 4 месяца
06.2014 - 10.2015
La Cantina (мексиканська, італійська, європейська кухня) - розробка страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- контроль санітарного стану виробничих приміщень. - розробка технологічних інструкцій для персоналу.
Бренд-шеф, технолог
Mister Cat
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 3 месяца
11.2012 - 02.2014
Mister Cat (японская, европейская кухня) - - опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- санітарний контроль за станом виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.
Шеф-кухар, технолог
Pizza House
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года 5 месяцев
06.2010 - 11.2012
- опрацювання страв, розробка нових рецептур.- контроль якості продукції.- робота з технологічними картами.- контроль обліку матеріальних засобів.- навчання кухарів.- санітарний контроль за станом виробничих приміщень.- розробка технологічних інструкцій для персоналу.- контроль роботи шеф-кухарів, кухарів, кухонних працівників філій підприємства.
Учился в 1 заведении
Черкаський комерційний технікум
технолог харчової промисловості
Черкаси, 2006
Виталий
Виталий
Шеф-кухар
Киев
Активно ищет работу
полная занятость, неполная занятость, проектная работа
Обновлено 6 дней назад