Працювала в 2 компаніях   34 роки 9 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Промисловість та Виробництво

Технолог пищевого производства

Комбинат общественного питания

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

34 роки 8 місяців

09.1989 - до теперішнього часу

Розробка нових видів продукціі, проведення контрольних проробок,навчання персоналу,складання технологічних,калькуляційних карток,розрахунок собівартості, продажних цін,приймання сировини,розрахунок собівартості готовоі продукціі, контроль санітарного стану на виробництві, виходу готовоі продукціі,пакування при транспортуванні,складання декларацій на продукцію яка транспортується, складання анотацій,заповнення журналів по вимогам НАССП,роведення інвертаризацій та виявлення нестач.

технолог,шеф-кухар,зав.виробництвом

харчові виробницва

Промисловість та Виробництво

34 роки 8 місяців

09.1989 - до теперішнього часу

Ключова інформація

Открытие предприятий с нуля, разработка и внедрение в производство новых видов продукции, обучение персонала, внедрение в произв.процесс,составление ТК,документации,расчет себестоимости, рентабельности,количества сырья для произв.процесса ,прошла как технолог на производстве проверку НАССП.

Навчалась в 1 закладі

Донецкий институт имени Туган-барановского

технологический

Донецк, 1989

Володіє мовами

Англійська

середній

Лариса Владиславовна

онлайн

Технолог, шеф-повар, начальник производства

Київ

45 000 $

58 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено щойно