Працювала в 5 компаніях 7 років 9 місяців
Промисловість та Виробництво, FMCG
Провідний інженер-технолог
Київський хлібопекарний комплекс
Промисловість та Виробництво
1 рік 11 місяців
07.2021 - 06.2023
- комунікація з вітчизняними та зарубіжними представниками супермаркетів для навчання персоналу пекарень випіканню напівфабрикатів нашої ТМ, підбір температурних параметрів випікання на печах клієнтів;
- розрахунок енергетичної цінності хлібобулочних виробів (БЖУ);
- розрахунок виробничих рецептур;
- розробка і впровадження нових видів продукції.
Головний технолог,Менеджер проектів,технолог
Fozzy Group/Фора Київ
FMCG
2 роки 6 місяців
10.2018 - 04.2021
- контроль за якістю продукції на виробництвах в супермаркетах Фора
(пекарня,кулінарія,гриль,копчення і соління риби);
- розробка і впровадження нових видів продукції;
- прописання і контроль за технологічними стандартами;
- оптимізація технологічних процесів;
- виявлення причин браку і розробка заходів щодо їх запобігання та усунення;
- операційний контроль ,коригування втрат на харчових виробництвах
Майстер-технолог
ПрАТ «РОШЕН» Київ
Промисловість та Виробництво
7 місяців
02.2018 - 09.2018
- здійснення оперативного управління і координація діяльності всіх працівників зміни;
- контроль за дотриманням технологічної дисципліни і правильною експлуатацією технологічного обладнання;
- контроль за виконанням змінних завдань;
- контроль за збереженням товарно-матеріальних цінностей;
- ведення звітної документації;
Менеджер проекту власна пекарня
Fozzy Group/Фора Київ
FMCG
1 рік 4 місяці
10.2016 - 02.2018
- запуск хлібопекарних і харчових виробництв з "нуля"
- проектування та закупівля обладнання для нових пекарень;
- прописання стандартів роботи пекарен;
- контроль за дотриманням стандартів компанії;
- розрахунок собівартості продукції;
- операційний контроль ,коригування втрат на харчових виробництвах
Головний технолог
ООО "КОЛОС_ЛТД" Київ
Промисловість та Виробництво
1 рік 2 місяці
08.2015 - 10.2016
- розрахунок собівартості продукції, виробничих рецептур;
- розробка і впровадження нових видів продукції;
- підбір сумішей і поліпшувачів, необхідних для глибокого заморожування кондитерських, листкових і хлібобулочних виробів;
- контроль за якістю продукції, що випускається (кондитерські, листкові вироби, вироби з дріжджового тіста (хліба, багети)
- виявлення причин браку і розробка заходів щодо їх запобігання та усунення;
Ключова інформація
Я працюю у сфері виробництва понад 25 років. Маю досвід роботи головним технологом хлібобулочних та кондитерських виробів у виробничих цехах і в Retail.
Навчалась в 1 закладі
Український державний університет харчових технологій
Спеціальність "технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
Киев, 2001
Вита
Вита
Головний технолог хлібопекарного, кондитерського, кулінарного виробництва
Київ
Активно шукає роботу
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Оновлено 5 годин тому