Працювала в 5 компаніях   7 років 9 місяців

Промисловість та Виробництво, FMCG

Провідний інженер-технолог

Київський хлібопекарний комплекс

Промисловість та Виробництво

1 рік 11 місяців

07.2021 - 06.2023

  • комунікація з вітчизняними та зарубіжними представниками супермаркетів для навчання персоналу пекарень випіканню напівфабрикатів нашої ТМ, підбір температурних параметрів випікання на печах клієнтів;
  • розрахунок енергетичної цінності хлібобулочних виробів (БЖУ);
  • розрахунок виробничих рецептур;
  • розробка і впровадження нових видів продукції.

Головний технолог,Менеджер проектів,технолог

Fozzy Group/Фора Київ

FMCG

2 роки 6 місяців

10.2018 - 04.2021

  • контроль за якістю продукції на виробництвах в супермаркетах Фора

(пекарня,кулінарія,гриль,копчення і соління риби);

  • розробка і впровадження нових видів продукції;
  • прописання і контроль за технологічними стандартами;
  • оптимізація технологічних процесів;
  • виявлення причин браку і розробка заходів щодо їх запобігання та усунення;
  • операційний контроль ,коригування втрат на харчових виробництвах

Майстер-технолог

ПрАТ «РОШЕН» Київ

Промисловість та Виробництво

7 місяців

02.2018 - 09.2018

  • здійснення оперативного управління і координація діяльності всіх працівників зміни;
  • контроль за дотриманням технологічної дисципліни і правильною експлуатацією технологічного обладнання;
  • контроль за виконанням змінних завдань;
  • контроль за збереженням товарно-матеріальних цінностей;
  • ведення звітної документації;

Менеджер проекту власна пекарня

Fozzy Group/Фора Київ

FMCG

1 рік 4 місяці

10.2016 - 02.2018

  • запуск хлібопекарних і харчових виробництв з "нуля"
  • проектування та закупівля обладнання для нових пекарень;
  • прописання стандартів роботи пекарен;
  • контроль за дотриманням стандартів компанії;
  • розрахунок собівартості продукції;
  • операційний контроль ,коригування втрат на харчових виробництвах

Головний технолог

ООО "КОЛОС_ЛТД" Київ

Промисловість та Виробництво

1 рік 2 місяці

08.2015 - 10.2016

  • розрахунок собівартості продукції, виробничих рецептур;
  • розробка і впровадження нових видів продукції;
  • підбір сумішей і поліпшувачів, необхідних для глибокого заморожування кондитерських, листкових і хлібобулочних виробів;
  • контроль за якістю продукції, що випускається (кондитерські, листкові вироби, вироби з дріжджового тіста (хліба, багети)
  • виявлення причин браку і розробка заходів щодо їх запобігання та усунення;

Ключова інформація

Я працюю у сфері виробництва понад 25 років. Маю досвід роботи головним технологом хлібобулочних та кондитерських виробів у виробничих цехах і в Retail.

Навчалась в 1 закладі

Український державний університет харчових технологій

Спеціальність "технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"

Киев, 2001

Вита

Головний технолог хлібопекарного, кондитерського, кулінарного виробництва

Київ

50 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Оновлено 12 годин тому