Працював в 5 компаніях   12 років 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Операційний директор ресторану Шале

Готельно-Ресторанний Комплекс "Equides Club" 5*

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

8 місяців

06.2023 - 02.2024

• Формування стратегій розвитку підрозділу;

• Формування та контроль виконання бюджету;

• Контроль обігу товару, документообігу;

• Формування команди, навчання та мотивація персоналу;

• Впровадження стандартів роботи, підтримання та контроль рівня сервісу;

• Забезпечення раціонального використання матеріальних ресурсів;

• Оптимізація кадрових ресурсів ресторанної служби у міжсезоння;

• Контроль технічного стану обладнання ресторанної служби.

Керуючий GastroBar

Flagman F Cafe

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 7 місяців

05.2020 - 12.2023

• Ребрендинг концепції закладу;

• Створення та реалізація BrandBook;

• Розробка стратегій розвитку закладу;

• Формування та контроль виконання бюджету;

• Формування команди, навчання та мотивація персоналу;

• Впровадження стандартів обслуговування;

• Координація та контроль відділу маркетингу.

Керуючий F&В

Готельно-Ресторанний Комплекс «Мис Доброї Надії»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 1 місяць

11.2018 - 12.2019

• Розробка стратегій розвитку ресторанної служби;

• Формування та контроль виконання бюджету;

• Проектування, контроль будівництва, формування концепції та введення в експлуатацію нових об'єктів інфраструктури ресторанної служби комплексу;

• Забезпечення раціонального використання матеріальних ресурсів для готельно-ресторанного комплексу;

• Формування команди, навчання та мотивація персоналу;

• Оптимізація кадрових ресурсів ресторанної служби у міжсезоння;

• Впровадження стандартів роботи, підтримання та контроль рівня сервісу;

• Контроль технічного стану обладнання ресторанної служби;

• Координація та контроль відділу маркетингу.

Досягнення:

• Зниження foodcost;

• Збільшення доходу ресторанної служби;

• Проектування, введення будівельних та монтажних робіт, запуск із «нуля» нового ресторану (на 200 осіб) та двох барів на території комплексу;

• Впровадження стандартів для всіх підрозділів ресторану.

Керуючий рестораном

Гастрономічний бар «WonderBar»

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років 1 місяць

10.2013 - 11.2018

• Створення та реалізація BrandBook;

• Розробка стратегій розвитку підприємства;

• Формування бюджету;

• Забезпечення раціонального використання матеріальних ресурсів;

• Підбір, навчання, керування персоналом;

• Укладання договорів із постачальниками;

• Взаємодія з органами контролю;

• Контроль якості обслуговування.

Адміністратор ресторану, Сервіс менеджер

Готельно-Ресторанний Комплекс «GoodZone» 4*

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки 8 місяців

12.2010 - 08.2013

• Контроль високого рівня обслуговування, покращення сервісу;

• Створення Service Book;

• Забезпечення дотримання співробітниками стандартів компанії;

• Усунення проблемних ситуацій;

• Організація проведення банкетів, фуршетів, кейтерингу;

• Навчання персоналу зали;

• Контроль проведення інвентаризації.

Ключова інформація

Проект менеджер підрозділу F&В Forest park & resort (2019-2020) Технологічне проектування ресторанної інфраструктури, формування бюджету, 3 локації харчування при заміському готельно-ресторанному комплексі (119 номерів), згідно зі стандартами HACCP, СанПіН.

• Планування приміщень для виробничих процесів;

• Розміщення технологічного обладнання, специфікація;

• Організація робочих місць персоналу;

• Розрахунок інвестиційних витрат (обладнання, інвентар);

• Планування ресторанної служби, об'єкт введено в експлуатацію.

Бізнес тренер
Проведення навчальних тренінгів співробітникам ресторану, впровадження стандартів обслуговування, розробка BrandBook/Service Book:

• 2017 тренінги персоналу комплексу «MadIsOn» (м. Дніпро), розробка методичного посібника – сервіс для персоналу залу, ресторанно – розважального комплексу;

• 2016 тренінги персоналу комплексу «MadIsOn» (м. Дніпро);

• 2016 підбір та навчання персоналу ресторану «SweetGallery» (м. Дніпро), розробка – Service Book;

• 2015 тренінги персоналу залу, ресторану Neggenshil (м. Кам'янське);

• 2013 тренінги та розробка методичного посібника – сервісу для персоналу залу ресторану «SeeZone», готельно-ресторанного комплексу «GoodZone» 4* (Дніпропетровська обл.).

Навчався в 2 закладах

MBA CBSchool

Проект менеджмент; Операційний менеджмент; Маркетинг; Фінанси.

Другие страны, 2022

Київський національний університет будівництва та архітектури

Теплоенергетика

Київ, 2011

Володіє мовами

Англійська

середній

Курси, тренінги, сертифікати

Тренінг «Hazard Analysis and Critical Control Points (HACCP)»

Полтава, 2019

Аналіз ризиків та критичних контрольних точок — концепція, що передбачає систематичну ідентифікацію, оцінку та управління небезпечними факторами, які суттєво впливають на безпеку продукції.

Тренінг «Ефективні системи»

Дніпро, 2013

Школа сучасного мистецтва обслуговування «Бар і Сервіс», IBA

Дніпро, 2013

Бармен

Додаткова інформація

Рекомендации

Дідух Андрій Павлович

Керуючий Готелем, Edem Resort Medical & SPA

Рудько Сергій Миколайович

GM Business & Relax Hotel Good Zone

Илья Игоревич

Керуючий F&B, COO

Київ

35 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість

Оновлено 2 тижні тому