Працював в 3 компаніях 13 років 6 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Бренд - шеф кухар (азіатського напрямку)
Епіцентр (центральний офіс)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки
11.2021 - до теперішнього часу
Шеф повар
Sapri Veri
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
05.2021 - 08.2021
Шеф повар (Аудитор ресторану ВАО і NАМ)
Мафия
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
10 років
05.2010 - 05.2020
Робота за фахом понад 12 років. Start-Up - підготовка і відкриття більше ніж 20-ти ресторанів «під ключ» в різних містах (Київ, Одеса, Миколаїв, Тирасполь (Молдова), Вінниця, Львів, Маріуполь, Сімферополь, Полтава, Чернігів, Лубни, Кропивницький) . Є досвід роботи в консалтингових проектах (понад 7 закладів) . Планування технології кухні в AutoCAD, організація бізнес-процесів, складання технологічних і калькуляційних карт, ведення та облік внутрішньої документації, розробка основного, сезонного, банкетного, фуршетного меню. Впровадження і контроль дотримання стандартів, чистоти, харчової безпеки НАССР в мережі . Навчання персоналу кухні, проведення майстер-класів. Особисті якості:цілеспрямованість, творчий підхід, відповідальність,безперервне вдосконалення (тренінги, курси, майстер-класи,саміти)
Навчався в 1 закладі
Мариупольский государственный университет
экномико правовой
Мариуполь, 2010
Додаткова інформація
Проекти з консалтингу, запуск меню :
1. ЯMISU – суші бар – Київ https://yamisu.kiev.ua/ru-shop/ 2. Nevesomost' bar&restaurant – Суші бар - Обухів https://www.nevesomost.com.ua/ 3. Я за susi - Суші бар - Маріуполь ,Ірпінь - https://yazasushi.com.ua/ 4. Нова шаурма – Київ - https://tomato.ua/kiev/restaurants/novaia-shaurma
Антон Михайлович
Антон Михайлович
Бренд-шеф кухар (Знаходжусь в Ірландії )
Київ
Готовий переїхати: Інші країни
повна зайнятість
Оновлено 10 годин тому