Працював в 3 компаніях   13 років 6 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Бренд - шеф кухар (азіатського напрямку)

Епіцентр (центральний офіс)

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки

11.2021 - до теперішнього часу

Шеф повар

Sapri Veri

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

05.2021 - 08.2021

Шеф повар (Аудитор ресторану ВАО і NАМ)

Мафия

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

10 років

05.2010 - 05.2020

Робота за фахом понад 12 років. Start-Up - підготовка і відкриття більше ніж 20-ти ресторанів «під ключ» в різних містах (Київ, Одеса, Миколаїв, Тирасполь (Молдова), Вінниця, Львів, Маріуполь, Сімферополь, Полтава, Чернігів, Лубни, Кропивницький) . Є досвід роботи в консалтингових проектах (понад 7 закладів) . Планування технології кухні в AutoCAD, організація бізнес-процесів, складання технологічних і калькуляційних карт, ведення та облік внутрішньої документації, розробка основного, сезонного, банкетного, фуршетного меню. Впровадження і контроль дотримання стандартів, чистоти, харчової безпеки НАССР в мережі . Навчання персоналу кухні, проведення майстер-класів. Особисті якості:цілеспрямованість, творчий підхід, відповідальність,безперервне вдосконалення (тренінги, курси, майстер-класи,саміти)

Навчався в 1 закладі

Мариупольский государственный университет

экномико правовой

Мариуполь, 2010

Додаткова інформація

Проекти з консалтингу, запуск меню :

1. ЯMISU – суші бар – Київ https://yamisu.kiev.ua/ru-shop/ 2. Nevesomost' bar&restaurant – Суші бар - Обухів https://www.nevesomost.com.ua/ 3. Я за susi - Суші бар - Маріуполь ,Ірпінь - https://yazasushi.com.ua/ 4. Нова шаурма – Київ - https://tomato.ua/kiev/restaurants/novaia-shaurma

Антон Михайлович

Бренд-шеф кухар (Знаходжусь в Ірландії )

Київ

Готовий переїхати: Інші країни

35 років

повна зайнятість

Оновлено 10 годин тому