Ключова інформація

Досвід роботи:
Кухар 2003 — 2006 (3 роки)
Бельгійський ресторан «Le Cosmopolite (PEES BOY CLUB®)» і ресторан з французьким спрямуванням «Oasis (мережа Мегамаркет)»
Обов’язки:
• Приготування страв згідно з рецептами та стандартами якості.
• Участь у розробці нових рецептів та меню.
Су-шеф, Silpo Food/Fozzy Food 2006 — 2009 (3 роки)
Чеська ресторація «У Хромого Пола»
Обов’язки:
• Координація роботи кухні.
• Навчання та наставництво нових співробітників.
• Контроль якості та стандартів.
Шеф-кухар, Silpo Food/Fozzy Food 2009 — 2023 (17 років)
Ресторан чеської кухні «Старомак», бар «EscoBar» (мексиканська/кубинська кухня) і бар «W&W» (два різних бари з однією кухнею)
Обов’язки:
• Розробка і впровадження нових страв та меню.
• Керівництво командою кухарів.
• Оптимізація процесів, приготування їжі та підвищення якості.
• Впровадження сучасних технологій та стандартів.
• Міжнародні відрядження та робота на кухнях 5-зіркових готелів в Італії, Польщі та Хорватії (2022-2024).
Менеджер з функціями бренд-шефа, Silpo Food/Fozzy Food 2023 — 2024 (1 рік)
• Управління процесами кухні та координація з іншими відділами.
• Оптимізація виробничих процесів.
• Впровадження нових кулінарних концепцій.
Навички:
• Самоорганізованість і лідерські якості.
• Уміння працювати в команді.
• Залучений та директивний метод управління співробітниками.
• вміння використовувати для співробітників - матеріальної та нематеріальної мотивації.
• Впевнений користувач ПК.
• Володію програмою FOODPAIRING.
• Знання системи HACCP.
• Досвід оптимізації процесів та стандартів якості.
• Креативне та інтуїтивне мислення.
Кулінарні знання:
• Основи кухні Чехії, України, Мексики, Європи.
• Досвід роботи з молекулярною кухнею.
• Уміння працювати з дорогими продуктами.
• Здатність адаптувати страви з інших кухонь під українську ментальність.
Очікування від роботодавця:
• Стабільність і зацікавленість у моєму професійному розвитку.

Навчався в 1 закладі

Вище професійне кулінарне училище

1

Київ, 2003

Курси, тренінги, сертифікати

Сертифікат цифрової грамотності від Дія. Цифрова освіта

Переглянути

Микола Васильович

Шеф-кухар

Київ

50 000 грн.

38 років

повна зайнятість

Оновлено 1 тиждень тому