Працював в 1 компанії   3 роки 7 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Керівник ресторану

Ресторан Тартуга

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 6 місяців

03.2015 - 09.2018

Затвердження меню та прейскуранту алкогольних напоїв. Проводив роботу з вдосконалення організації виробництва, впровадження нових технологій виготовляння їжі, прогресивних форм обслуговування споживачів. Розглядав та впроваджував пропозиції щодо додаткових видів послуг та розширення асортименту страв та напоїв, розробки нових, фірмових видів продукції.

Контролював додержання належного рівня обслуговування споживачів, правил роботи підприємства ресторану, фіскальний контроль,встановленого порядку розрахунків із гостями закладу. Організував та контролював масові заходи, банкети, конференції та інші заходи, на належному рівні.

Підвищував кваліфікації працівників.

Навчався в 1 закладі

Харківський державний університет харчування та торгівлі

Готельного, ресторанного бізнесу та туризму.

Харків , 2010

Константин

Керівник ресторану

Харків

38 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому