Працював в 1 компанії   15 років 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

Директор готелю, ресторану

Назву компанії приховано

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

15 років 10 місяців

02.2008 - 12.2023

Директор готелю, ресторану (готель, ресторан, бар, фуд-корт, конференц-послуги, СПА-центр, фітнес-клуб, бутік – одяг та аксесуари, інфраструктура відпочинку, пральня, автомийка).
Досвід роботи у будівництві, готельному та ресторанному бізнесі, відкриття готелів, ресторанів, автомийки WashTec для вантажного та легкового автотранспорту (WashTec AG, Німеччина), з етапу будівництва та реконструкції до введення в експлуатацію, супровід після відкриття, підготовка та проведення сертифікації. Операційний та антикризовий менеджмент (розробка комплексу заходів для оптимізації роботи закладу з метою збільшення прибутку та скорочення операційних витрат). Розробка та впровадження маркетингової стратегії; організація ділових заходів. Навчання персоналу. Організація закупівлі обладнання та матеріалів (готель, ресторан, фітнес, СПА, інфраструктура відпочинку).
Укладання договорів управління/франчайзингу з незалежними готелями на вигідних умовах – представник міжнародної готельної мережі (США / Великобританія) в Україні.
У разі зацікавленості, відправлю повне резюме на Ваш e-mail.

Анонімний пошукач

Директор готелю, ресторану. Керівник проекту

Київ

Готовий переїхати: Львів, Одеса, Дніпро, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Кропивницький, Полтава, Рівне, Суми, Харків, Херсон, Черкаси, Чернігів, Чернівці, Ужгород

55 років

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота, в офісі/на місці

Оновлено 1 тиждень тому