Працювала в 10 компаніях   20 років 11 місяців

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Послуги для бізнесу - інше

Управляючий міським кафе

SHALOM

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

01.2023 - 07.2023

Вирішення адміністративно-операційних питань
Фінансове планування і контроль за виконанням
Підвищення прибутку закладу
Набір, адаптація, навчання та контроль роботи з персоналом
Контроль інвентаризацій усіх підрозділів ресторану
Робота з відгуками гостей

Управляючий/Директор

Бар/ ресторан ZWEIG

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 2 місяці

09.2019 - 11.2022

Заклад знаходиться на Арсенальній площі, в самому центрі нашої столиці

Контроль на етапі будівництва та ремонтних робіт, співпраця з дизайнером проекту та архітектором

Погодження та закупівля барного, кухонного обладнання, посуду, елементів декору Фінансова звітність інвесторам проекту (на етапі будівництва та щомісячні звіти), формування цін, нарахування заробітної плати

Контроль налагодження операційної системи управління закладом

Вирішення адміністративно-організаційних питань

Набір персоналу, навчання, проведення зборів, спілкування з персоналом, система мотивації

Контроль інвентарізацій кухонної продукції, барної продукціі, посуд

Директор

ТОВ "Кані Фіш" (РИБА ПИЛА)

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

11 місяців

06.2018 - 05.2019

Тестування та запуск кухоного обладнання, вентиляції, музичного обладнання, програмне забезпечення і т.п

Управління та розподіл обов’язків між персоналом ресторану, їх набір, навчання, оформленння

Прийом та інвентаризація материальних активів підприємства Контроль щомісячної інвентаризації кухоної, барної продукції

Рішення админістративно-організаційних питань, пов’язаних з функціонуванням ресторану

Контроль закупівлі та аналіз ринкових цінo Зниження витрат (харчування штату, розвезення персоналу, хоз. товари)

Органиіація заходів у ресторані (банкети, фуршети), а також віїздне кейтерингове обслуговування

Організація та участь в розробці меню, впровадження нових позицій Спілкування з гостями (зврортний зв'язок, побажання, перетензії)

Директор/Управлячий

ТОВ "РЕСТА+" (NORMAL)

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 місяців

07.2017 - 01.2018

Участь у будівництві та запуску нового проекту БЦ «Торонто», ресторан-бар «NORMAL»

Контроль будівництва в приміщенні

Підбір, розстановка згідно з планом, підключення та тест кухоного обладнання

Підбір, навчання персоналу

Підбір та замовлення посуду, інвентарю

Cпіввласник/Директор

ТОВ "Флай Кейтеринг"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

05.2016 - 07.2017

Компанія виграла тендер на забезпечення харчуванням пасажирів економ та бізнес класу, бортпровідників та пілотів

Розробка та постійне оновлення меню

Поліпшили якість харчування на борту (отримували позитивні відгуки від пасажирів та персоналу авіакомпанії)

Директор

Ресторан "SAUVAGE"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років 6 місяців

08.2011 - 02.2017

Ресторан "SAUVAGE", Київ

Успішний досвід відкриття ресторану з «0» та подальше просування на ринку

Контроль будівельних робіт, аналіз та погодження кошторисів з інвестором, проведення тендерів на закупівлю кухонного обладнання та інвентарю, ресторанного посуду, текстилю тощо

Тестування та запуск кухонного обладнання, вентиляції, музичного обладнання, програмного забезпечення тощо

Підбір та навчання персоналу

Прийом та інвентаризація матеріальних активів підприємства

Контроль закупівлі та аналіз ринкових цін.надання фінансової звітності інвестору

Складання та контроль видатків щомісячного бюджету

Відкриття та запуск бару «SAUVAGE» у ВІП Терміналі аеропорту «Жуляни»

Директор

Ресторан "MATISSE"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 місяці

11.2011 - 02.2012

Відкриття ресторану з «0»

Контроль будівельних робіт, аналіз та погодження кошторисів з інвестором, проведення тендерів на закупівлю кухонного обладнання та інвентарю, ресторанного посуду, текстилю тощо

Тестування та запуск кухонного обладнання, вентиляції, музичного обладнання, програмного забезпечення тощо

Підбір та навчання персоналу

Адміністратор ресторана

Ресторан "ЕГОЇСТ"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 7 місяців

01.2008 - 08.2011

контроль роботи персоналу (офіціанти, прибиральниці, мийка, бармени, хостес, охорона)

Зустріч та розміщення гостей

Прийом та організація банкетів, фуршетів, прес-конференцій

Робота із системою R-Keeper

Навчання персоналуробота з касовим апаратомІнвентаризація

Планування та замовлення посуду, госп.продукції для ресторана

Вирішення конфліктних ситуацій

Офіціант

Ресторан "ЕГОЇСТ"

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

4 роки

01.2004 - 01.2008

Прийом замовлення та обслуговування гостей

Сервірування столу відповідно до встановлених стандартів

Знання меню, основних та сезонних страв, напоїв

Консультування гостей ресторану щодо особливостей страв та напоїв

Вжиття заходів щодо вирішення проблем, що виникли у клієнта, у межах своєї компетенції

Надання рахунку та розрахунок гостейоформлення щоденної звітності

Проведення інвентаризації посудом

Менеджер по роботі з клієнтами

ООО "Скайларк"

Послуги для бізнесу - інше

1 рік 9 місяців

03.2002 - 12.2003

Обдзвон і пошук потенційних клієнтів

Складання кошторисів та програм тренінгу

Складання меню для кава-брейків

Пошук місць для проведення кава-брейків

Супровід та забезпечення груп, що проходять навчання

Ключова інформація

Успішне управління рестораном/баром, навчання та мотивація персоналу

Навчалась в 3 закладах

МАУП

Управління персоналом та міжнародна економіка

Київ, 2008

Київський інститут економіки, туризму та права

Економіка підприємства. Бухгалтерський облік, аналіз и аудит

Київ, 2006

Київський Коледж Економіки, Туризму та Права

Бухгалтерський облік та аудит.

Київ, 2001

Володіє мовами

Англійська

базовий

Українська

вільно

Курси, тренінги, сертифікати

Курс О. Мусатова

Київ, 2021

«Основи управління рестораном»

Києво-Могилянська Бізнес Школа

Київ, 2016

Тренінг «Перезавантаження для топів. Нова система координат»

Києво-Могилянська Бізнес школа

Київ, 2014

Тренінг «Місце цифрової комунікації у маркетинговій та бізнес-стратегії»

Альона

Директор/Управляючий рестораном

Київ

44 роки

Активно шукає роботу

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Оновлено 1 день тому