Работала в 10 компаниях   20 лет 11 месяцев

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Услуги для бизнеса - другое

Управляючий міським кафе

SHALOM

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

01.2023 - 07.2023

Вирішення адміністративно-операційних питань
Фінансове планування і контроль за виконанням
Підвищення прибутку закладу
Набір, адаптація, навчання та контроль роботи з персоналом
Контроль інвентаризацій усіх підрозділів ресторану
Робота з відгуками гостей

Управляючий/Директор

Бар/ ресторан ZWEIG

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 2 месяца

09.2019 - 11.2022

Заклад знаходиться на Арсенальній площі, в самому центрі нашої столиці

Контроль на етапі будівництва та ремонтних робіт, співпраця з дизайнером проекту та архітектором

Погодження та закупівля барного, кухонного обладнання, посуду, елементів декору Фінансова звітність інвесторам проекту (на етапі будівництва та щомісячні звіти), формування цін, нарахування заробітної плати

Контроль налагодження операційної системи управління закладом

Вирішення адміністративно-організаційних питань

Набір персоналу, навчання, проведення зборів, спілкування з персоналом, система мотивації

Контроль інвентарізацій кухонної продукції, барної продукціі, посуд

Директор

ТОВ "Кані Фіш" (РИБА ПИЛА)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

11 месяцев

06.2018 - 05.2019

Тестування та запуск кухоного обладнання, вентиляції, музичного обладнання, програмне забезпечення і т.п

Управління та розподіл обов’язків між персоналом ресторану, їх набір, навчання, оформленння

Прийом та інвентаризація материальних активів підприємства Контроль щомісячної інвентаризації кухоної, барної продукції

Рішення админістративно-організаційних питань, пов’язаних з функціонуванням ресторану

Контроль закупівлі та аналіз ринкових цінo Зниження витрат (харчування штату, розвезення персоналу, хоз. товари)

Органиіація заходів у ресторані (банкети, фуршети), а також віїздне кейтерингове обслуговування

Організація та участь в розробці меню, впровадження нових позицій Спілкування з гостями (зврортний зв'язок, побажання, перетензії)

Директор/Управлячий

ТОВ "РЕСТА+" (NORMAL)

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 месяцев

07.2017 - 01.2018

Участь у будівництві та запуску нового проекту БЦ «Торонто», ресторан-бар «NORMAL»

Контроль будівництва в приміщенні

Підбір, розстановка згідно з планом, підключення та тест кухоного обладнання

Підбір, навчання персоналу

Підбір та замовлення посуду, інвентарю

Cпіввласник/Директор

ТОВ "Флай Кейтеринг"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 2 месяца

05.2016 - 07.2017

Компанія виграла тендер на забезпечення харчуванням пасажирів економ та бізнес класу, бортпровідників та пілотів

Розробка та постійне оновлення меню

Поліпшили якість харчування на борту (отримували позитивні відгуки від пасажирів та персоналу авіакомпанії)

Директор

Ресторан "SAUVAGE"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 лет 6 месяцев

08.2011 - 02.2017

Ресторан "SAUVAGE", Київ

Успішний досвід відкриття ресторану з «0» та подальше просування на ринку

Контроль будівельних робіт, аналіз та погодження кошторисів з інвестором, проведення тендерів на закупівлю кухонного обладнання та інвентарю, ресторанного посуду, текстилю тощо

Тестування та запуск кухонного обладнання, вентиляції, музичного обладнання, програмного забезпечення тощо

Підбір та навчання персоналу

Прийом та інвентаризація матеріальних активів підприємства

Контроль закупівлі та аналіз ринкових цін.надання фінансової звітності інвестору

Складання та контроль видатків щомісячного бюджету

Відкриття та запуск бару «SAUVAGE» у ВІП Терміналі аеропорту «Жуляни»

Директор

Ресторан "MATISSE"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 месяца

11.2011 - 02.2012

Відкриття ресторану з «0»

Контроль будівельних робіт, аналіз та погодження кошторисів з інвестором, проведення тендерів на закупівлю кухонного обладнання та інвентарю, ресторанного посуду, текстилю тощо

Тестування та запуск кухонного обладнання, вентиляції, музичного обладнання, програмного забезпечення тощо

Підбір та навчання персоналу

Адміністратор ресторана

Ресторан "ЕГОЇСТ"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 7 месяцев

01.2008 - 08.2011

контроль роботи персоналу (офіціанти, прибиральниці, мийка, бармени, хостес, охорона)

Зустріч та розміщення гостей

Прийом та організація банкетів, фуршетів, прес-конференцій

Робота із системою R-Keeper

Навчання персоналуробота з касовим апаратомІнвентаризація

Планування та замовлення посуду, госп.продукції для ресторана

Вирішення конфліктних ситуацій

Офіціант

Ресторан "ЕГОЇСТ"

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

4 года

01.2004 - 01.2008

Прийом замовлення та обслуговування гостей

Сервірування столу відповідно до встановлених стандартів

Знання меню, основних та сезонних страв, напоїв

Консультування гостей ресторану щодо особливостей страв та напоїв

Вжиття заходів щодо вирішення проблем, що виникли у клієнта, у межах своєї компетенції

Надання рахунку та розрахунок гостейоформлення щоденної звітності

Проведення інвентаризації посудом

Менеджер по роботі з клієнтами

ООО "Скайларк"

Услуги для бизнеса - другое

1 год 9 месяцев

03.2002 - 12.2003

Обдзвон і пошук потенційних клієнтів

Складання кошторисів та програм тренінгу

Складання меню для кава-брейків

Пошук місць для проведення кава-брейків

Супровід та забезпечення груп, що проходять навчання

Ключевая информация

Успішне управління рестораном/баром, навчання та мотивація персоналу

Училась в 3 заведениях

МАУП

Управління персоналом та міжнародна економіка

Київ, 2008

Київський інститут економіки, туризму та права

Економіка підприємства. Бухгалтерський облік, аналіз и аудит

Київ, 2006

Київський Коледж Економіки, Туризму та Права

Бухгалтерський облік та аудит.

Київ, 2001

Владеет языками

Английский

базовый

Украинский

свободно

Курсы, тренинги, сертификаты

Курс О. Мусатова

Київ, 2021

«Основи управління рестораном»

Києво-Могилянська Бізнес Школа

Київ, 2016

Тренінг «Перезавантаження для топів. Нова система координат»

Києво-Могилянська Бізнес школа

Київ, 2014

Тренінг «Місце цифрової комунікації у маркетинговій та бізнес-стратегії»

Альона

Директор/Управляючий рестораном

Киев

60 000 грн.

44 года

полная занятость, неполная занятость, проектная работа

Обновлено 2 дня назад