Працював в 5 компаніях 25 років 4 місяці
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
Керуючий закладу, операційний менеджер
Заклади / мережа закладів
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
13 років 9 місяців
11.2009 - 08.2023
Управлінський облік (1:С бухгалтерія, прибуткові накладні, витрата, списання, переміщення, технологічні карти, собівартість, ддс, інвентаризації, табелювання, нарахування зарплати).
Технологія кухні та бару (прорахунок, специфікації обладнання, технічні параметри)Успішний досвід відкриття та запуск ресторанів «з нуля».
Участь у розробці та ребрендингу існуючого ресторану.
Організація та контроль роботи всіх підрозділів закладу.
Підбір, адаптація та навчання персоналу, оцінка, розвиток та мотивація (матеріальна та нематеріальна) персоналу.
Розробка плану продажу, контроль його виконання.
Оперативне керування діяльністю ресторану.
Організація та контроль виконання всіма співробітниками своїх посадових обов'язків.
Забезпечення та контроль технічного та санітарно-гігієнічного стану закладу.
Забезпечення та контроль затвердженого стандарту зовнішнього вигляду співробітників усіх підрозділів та відповідність його санітарним нормам.
Розробка та впровадження стандартів роботи та бізнес-процесів.
Контроль підтримки сервісу відповідно до встановлених стандарті в закладу, особисте спілкування з гостями.
Організація та контроль виконання всіх чек-листів , карт прибирання, графіків закупівель.
Організація та контроль роботи виробництва та сервісу (організація діяльності зміни, взаємодія кухні, залу, бару, каси, мийки, іншого персоналу закладу).
Розробка та впровадження (алгоритм) своєї служби доставки в даному сегменті.
Формування та впровадження служби доставки на підставі діяльності ресторану.
Планування та контроль фінансової діяльності, оптимізація FOOD COSTA (марженальність).
Контроль та оптимізація food cost, labor cost, контроль собівартості виробництва та адміністративних витрат.
Проведення переговорів із постачальниками та укладання взаємовигідних договорів.
Планування замовлення на продукти, контроль термінів, асортименту, кількості та якості доставки.
Контроль за дотриманням технології виробництва та ТТК страв та п /ф та умов зберігання продукції.
Ціноутворення та управління продажами.
Контролює фінансову та бухгалтерську звітність.
Складання та контроль графіків персоналу, табелювання, ФОП.
Контролює адміністративно-господарську діяльність ресторану.
Участь у проведенні інвентаризацій планових та поза плановими.
Проведення аналітичної роботи діяльності ресторану, щомісячна аналітика роботи закладу (продаж, собівартість, оптимізація).
Організація та проведення регулярних інвентаризацій ОЗ (основних засобів), МЦ (матеріальних цінностей),
МВЗ (матеріально-виробничих запасів), контроль результатів інвентаризацій.
Формування річного та місячних бюджетів закладу (P&L (прибуток та збитки), ДДС), звітність про фінансово-економічні показники для засновників.
Затвердження реєстрів платежів та графіка розрахунків з контрагентами.
Контролює касову дисципліну та дотримується фінансової дисципліни всіма співробітниками закладу.
Оптимізація складських запасів продуктів та МЦ.
Проведення планових/позапланових аудитів роботи закладу.
Розробка стаффінг -плану (позиціонування, розстановка та ротація персоналу, оптимізація штатного розкладу та ФОП).
Організація розробки нових рецептур, ТТК та технології приготування страв.
Розробка та організація маркетингових планів та заходів, акцій, програм лояльності, спрямованих на розвиток кафе (ресторану), підвищення його рентабельності та обороту, просування послуг, залучення гостей, розробка, ведення та контроль рекламної та PR-діяльності закладу.
Спілкування з гостями закладу, вирішення конфліктних чи нестандартних ситуацій.Замовлення форми, зовнішніх та внутрішніх POS-матеріалів, контроль відповідності стандартам в інтер'єрі (світло, музика, температура).
Взаємодія з контролюючими органами, органами санітарно-епідеміологічного нагляду.
Керівник консалтингових проектів
Компанії
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 роки 6 місяців
10.2017 - 04.2021
Консалтинг мережі пивних магазинів «Море Пива», нових форматів та напрямків, концепт кулінарії TO GO та доставки, концепт піцерії TO GO та доставка.
Консалтинг (запуск та відкриття) мережі ресторанів формату street-fast food BERLINER DONER.
Консалтинг мережі пивних закладів ПИВНА, ребрендінг нової мережі ресто пабів BEER @ MEET (студія DISEL SHOW).
Консалтинг відкриття мережі магазинів LITRA beer and wiskey market та пивного ресторану LITRA BAR beer & music resto.
Керуючий (шеф бармен) мережі пивних ресторанів «THIS IS ПІВБАР» (ПИВНА №1)
THIS IS ПИВБАР
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
08.2016 - 09.2017
Організував ефективну роботу барів мережі ресторанів .
Успішний досвід відкриття та запуск ресторанів мережі з "0".
Проведення аналітичної роботи діяльності ресторанів мережі.
Розробка та адаптація bar book, функціональні обов'язки для лінійного персоналу.
Розробка форматів та концепції барів, проектнуа документація.
Здійснив підбір, підготовку та навчання персоналу бару.
Складання тестів та інтерв'ю, що визначають рівень професійної компетенції кандидатів.
Складання шаблону штатного розкладу та графіка роботи персоналу.
Ергономіка бару – наповнення та розміщення бару технологічним обладнанням, інвентарем та посудом.
Розробка та впровадження нових асортиментних позицій алкогольної (винна та коктейльна карта) та безалкогольної групи, наступне сезонне та подійне оновлення.
Вів переговори та укладав договори (робота з постачальниками, організація тендерів, маркетинговий бюджет тощо).
Складання технологічних та калькуляційних карт.
Аналіз ефективності постачання та логістики (оптимізація).
Проводив систематично: аналіз продажу, контроль за технічним станом бару, контроль роботи складу (мінімізація витрат).
Моніторинг конкурентів.
Взаємодія з бухгалтерією з питань інвентаризацій та документообігу.
Керуючий (шеф бармен) мережі барів мережі «Bulldozer Gruop».
Международный ресторанный холдинг «Bulldozer Gruop»
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 років 5 місяців
08.2009 - 01.2015
Організував ефективну роботу барів мережі ресторанів .
Успішний досвід відкриття та запуск ресторанів мережі з "0".
Проведення аналітичної роботи діяльності ресторанів мережі.
Розробка та адаптація bar book, функціональні обов'язки для лінійного персоналу.
Розробка форматів та концепції барів, проектнуа документація.
Здійснив підбір, підготовку та навчання персоналу бару.
Складання тестів та інтерв'ю, що визначають рівень професійної компетенції кандидатів.
Складання шаблону штатного розкладу та графіка роботи персоналу.
Ергономіка бару – наповнення та розміщення бару технологічним обладнанням, інвентарем та посудом.
Розробка та впровадження нових асортиментних позицій алкогольної (винна та коктейльна карта) та безалкогольної групи, наступне сезонне та подійне оновлення.
Вів переговори та укладав договори (робота з постачальниками, організація тендерів, маркетинговий бюджет тощо).
Складання технологічних та калькуляційних карт.
Аналіз ефективності постачання та логістики (оптимізація).
Проводив систематично: аналіз продажу, контроль за технічним станом бару, контроль роботи складу (мінімізація витрат).
Моніторинг конкурентів.
Взаємодія з бухгалтерією з питань інвентаризацій та документообігу.
Бармен / шеф бармен
Заклади
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
11 років 2 місяці
03.1995 - 05.2006
Ключова інформація
Організація та контроль роботи всіх підрозділів закладу.
Контроль та координація роботи персоналу.
Контроль за дотриманням стандартів сервісу.
Планування та контроль фінансової діяльності.
Оперативне керування діяльністю ресторану.
Контроль за дотриманням стандартів якості обслуговування кухня, сервіс.
Контролює фінансову та бухгалтерську звітність.
Підбір, адаптація та навчання персоналу.
Складання та контроль графіків персоналу.
Планування закупівель, робота з постачальниками, укладання договорів.
Контролює адміністративно-господарську діяльність ресторану.
Участь у проведенні інвентаризацій планових та поза плановими.
Контролює адміністративно-господарський та технічний стан ресторану.
Контролює санітарний стан закладу.
Робота з перевіряючими та дозвільними інстанціями.
Участь у складанні кухонного та барного меню, сезонні оновлення, нові тренди.
Щомісячна аналітика роботи закладу (продаж, собівартість, оптимізація).
Моніторинг конкурентів.
Взаємодія з бухгалтерією з питань інвентаризацій та документообігу.
Навчався в 1 закладі
Кивїский Інститут туризму
Менеджер туристичних напрямків
Киев, 2000
Курси, тренінги, сертифікати
Академия бизнеса и информационных технологий «Управляющий ресторанно-гостиничным бизнесом».
Школа современного барного искусства «Планета Z».
Курсы «Сомелье», «Бариста», «Виталье» ( сигары ).
Додаткова інформація
Освіта / курси / тренінги.
Київський Інститут туризму, спеціальність "Менеджер туристичних напрямків".
Академія бізнесу та інформаційних технологій «Керуючий ресторанно - готельним бізнесом».
Школа сучасного барного мистецтва "Планета".
Курси «Сомельє», «Бариста», «Вітальє» (сигари).
Участь у проекті «Афіша – гід.
Коктейлі», співавторство.
Пивний інструктор.
Переможець Всеукраїнського національного конкурсу «Stella Artois», Київ.
Визнаний найкращим барменом мережі «Carte Blanche».
Найкращий і цінний співробітник ресторанного холдингу «Lite Life» (Bulldozer Gruop).
Диплом "The Bartender's School by Bacardi-Martini".
Фахівець у галузі організації та управління в сегменті HoReCa.
Досвід керування як одним закладом, так і мережею.
Досвід роботи в start up проектах запуск з «0».
Навички роботи у різних за форматом та спрямованістю підприємствах.
Регулярний обмін тенденціями та новими віяннями зі спеціалістами сегменту HoReCa.
Націлений досягнення поставлених цілей і завдань.
Владислав
Владислав
Управляючий, директор, ресторану, кафе, пабу, street food, dark kitchen
Київ
Готовий переїхати: Львів, Одеса
Активно шукає роботу
проектна робота, повна зайнятість
Характер роботи: віддалена робота, гібридна, в офісі/на місці
Оновлено 1 день тому