Працював в 8 компаніях   10 років 1 місяць

FMCG, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Освіта

Керуючий ресторанного бізнесу

Фрателли Консорциум, ООО

FMCG

3 роки 10 місяців

01.2021 - до теперішнього часу

*Створення концептуального направлення ресторану спочатку як Бренд-Шеф, пізніше як Керуючий ресторанного бізнесу

*Проєктування на етапі забудови проєктів з загальною посадкою до 500 осіб

*Закупка обладнання

*Технічна складова будови від фундаменту до запуску

*Підбір персоналу та його навчання

*Робота з усіма ланками підприємства : фін частина , логістика ,
робота з постачальниками
*Проведення підвищень кваліфікації співробітників ,
*Залучення в подальщій проєктній частині відкриття ресторанів компаніі по Україні

*Керування персоналом 60 осіб

Працедавець “Tairovo Vinery” & FRATELLI

Концепт-шеф (проєкт)

ХаТа, Ресторація

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 місяців

01.2023 - 06.2023

* р-н "Хата" :

Зміна направлення меню з базового направлення української кухні на сучасну, створення авторських страв технологічних карт , навчання кухарів , зйомка промо-ролика для маркетингу.

* р-н "SNTR" :

Переформатування напрямку кухні ресторану , навчання кухарів , робота з обліком , відкриття нового ресторану

*Керування персоналом 15 осіб

М.Чернівці

Бренд-шеф

Ресторани Савви Лібкіна

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

7 місяців

06.2020 - 01.2021

Бренд-шеф 3 ресторанів Савви Лібкина:

(Steak house meat and wine, Tavernetta pizza & prosecco, Pan pizza ) *Робота з постачальниками

*Навчання персоналу

*Розробка меню

*Керування персоналом 20 осіб

М.Одеса

Концепт шеф / Шеф-кухар

Тісто сир і тітка Белла

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 2 місяці

04.2019 - 06.2020

*Відкриття ресторану з 0

*Створення автентичного італійського меню

*Проведення майстеркласів

*Контроль показників продажів меню

*Сезонні оновлення

*Проведення банкетів

*Керування персоналом 12 осіб

М.Київ

Су-шеф

Gastro Loft ( Академия успешных поваров)

Освіта

5 місяців

11.2018 - 04.2019

*Навчання студентів базового курсу з кулінарії

*створення технологічних карт

*проведення майстеркласів для шеф-кухарів

*робота з молекулярною кухнею

*проведення гастро-шоу "звана вечеря"

М.Київ

Шеф-кухар

Portfolio Ресторан

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік

11.2017 - 11.2018

*Оновлення меню
*Робота з обліковими програмами
*Керування персоналом 12 осіб

Шеф-кухар

CAMPA, ЗК

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 місяців

01.2017 - 10.2017

*Контроль та навчання персоналу

*Робота з постачальниками

*Проведення весіль 300+ осіб

*Обслуговування тенісних кортів та готелю

корпоративів

*Складання авторського меню

*Робота з показниками кухні.

*Керування персоналом 10 осіб

М. Буча

Кухар універсал

«Przystan i Marina» Wroclaw.Poland

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

2 роки

12.2014 - 12.2016

*Робота з одним із найкращіх Шеф-кухарів Польщі Karol Sankowski

*робота на гарячому та кондитерських цехах

*участь в авторських кейтерінгах , банкетах

*Обслуговування гостей вищого сигменту

М.Вроцлав Польща.

Ключова інформація

Портфоліо страв:

https://instagram.com/chef.semen.goldin?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Роботи з ресторанами України:

* р-н Губернія (Житомир) оновлення меню (2019,2024р)

* р-н Portfolio (Київ) оновлення меню (2018р)

* р-н Raysky (Одеса) відкриття ресторану (2020р)

* р-н Тісто, сир та тітка Белла (Київ) відкриття ресторану (2019р)

* р-н Кефаль (Одесса) відкриття ресторану та керування (2021р)

* р-н Premier Hall (Сторожинець) оновлення меню (2022р)

* р-н SNTR(Чернівці) відкриття ресторану (2022р)

* р-н Хата (Чернівці) оновлення меню (2022р)

* р-н Кефаль (Львів) відкриття ресторану (2023р)

* р-н AYO (Київ) оновлення меню (2024р)

* р-н Біла Сова (Вінниця) відкриття ресторану (2023,2024р)

* р-н Centrum (Шепетівка) відкриття ресторану (2024р)

Навчався в 3 закладах

Черновицкий торгово - экономический институт Киевского национального торгово - экономического университета

Технолог харчового виробництва

Чернівці, 2026

Wyzsza szkola logistyki i transportu

Logistyka

Wroclaw, 2017

Київський військовий ліцей імені Івана Богуна

Киев, 2014

Володіє мовами

Англійська

поглиблений

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Польська

вільно

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Золотий шеф кухар України 2018

Киев, 2018

Бронза

Додаткова інформація

Водительское удостоверение

B2

Увлечения и интересы

*Кулінарія
*Подорожі

*Активний спорт

*Авто

Компьютерные навыки

*MS Office

*Iiko

*1C

*Poster

*Syrve

Семен Геннадійович

Бренд шеф

Львів

29 років

повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота

Характер роботи: віддалена робота

Оновлено 1 місяць тому