Працював в 8 компаніях 10 років 1 місяць
FMCG, Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Освіта
Керуючий ресторанного бізнесу
Фрателли Консорциум, ООО
FMCG
3 роки 10 місяців
01.2021 - до теперішнього часу
*Створення концептуального направлення ресторану спочатку як Бренд-Шеф, пізніше як Керуючий ресторанного бізнесу
*Проєктування на етапі забудови проєктів з загальною посадкою до 500 осіб
*Закупка обладнання
*Технічна складова будови від фундаменту до запуску
*Підбір персоналу та його навчання
*Робота з усіма ланками підприємства : фін частина , логістика ,
робота з постачальниками
*Проведення підвищень кваліфікації співробітників ,
*Залучення в подальщій проєктній частині відкриття ресторанів компаніі по Україні
*Керування персоналом 60 осіб
Працедавець “Tairovo Vinery” & FRATELLI
Концепт-шеф (проєкт)
ХаТа, Ресторація
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
01.2023 - 06.2023
* р-н "Хата" :
Зміна направлення меню з базового направлення української кухні на сучасну, створення авторських страв технологічних карт , навчання кухарів , зйомка промо-ролика для маркетингу.
* р-н "SNTR" :
Переформатування напрямку кухні ресторану , навчання кухарів , робота з обліком , відкриття нового ресторану
*Керування персоналом 15 осіб
М.Чернівці
Бренд-шеф
Ресторани Савви Лібкіна
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
06.2020 - 01.2021
Бренд-шеф 3 ресторанів Савви Лібкина:
(Steak house meat and wine, Tavernetta pizza & prosecco, Pan pizza ) *Робота з постачальниками
*Навчання персоналу
*Розробка меню
*Керування персоналом 20 осіб
М.Одеса
Концепт шеф / Шеф-кухар
Тісто сир і тітка Белла
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
04.2019 - 06.2020
*Відкриття ресторану з 0
*Створення автентичного італійського меню
*Проведення майстеркласів
*Контроль показників продажів меню
*Сезонні оновлення
*Проведення банкетів
*Керування персоналом 12 осіб
М.Київ
Су-шеф
Gastro Loft ( Академия успешных поваров)
Освіта
5 місяців
11.2018 - 04.2019
*Навчання студентів базового курсу з кулінарії
*створення технологічних карт
*проведення майстеркласів для шеф-кухарів
*робота з молекулярною кухнею
*проведення гастро-шоу "звана вечеря"
М.Київ
Шеф-кухар
Portfolio Ресторан
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік
11.2017 - 11.2018
*Оновлення меню
*Робота з обліковими програмами
*Керування персоналом 12 осіб
Шеф-кухар
CAMPA, ЗК
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
9 місяців
01.2017 - 10.2017
*Контроль та навчання персоналу
*Робота з постачальниками
*Проведення весіль 300+ осіб
*Обслуговування тенісних кортів та готелю
корпоративів
*Складання авторського меню
*Робота з показниками кухні.
*Керування персоналом 10 осіб
М. Буча
Кухар універсал
«Przystan i Marina» Wroclaw.Poland
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки
12.2014 - 12.2016
*Робота з одним із найкращіх Шеф-кухарів Польщі Karol Sankowski
*робота на гарячому та кондитерських цехах
*участь в авторських кейтерінгах , банкетах
*Обслуговування гостей вищого сигменту
М.Вроцлав Польща.
Ключова інформація
Портфоліо страв:
https://instagram.com/chef.semen.goldin?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Роботи з ресторанами України:
* р-н Губернія (Житомир) оновлення меню (2019,2024р)
* р-н Portfolio (Київ) оновлення меню (2018р)
* р-н Raysky (Одеса) відкриття ресторану (2020р)
* р-н Тісто, сир та тітка Белла (Київ) відкриття ресторану (2019р)
* р-н Кефаль (Одесса) відкриття ресторану та керування (2021р)
* р-н Premier Hall (Сторожинець) оновлення меню (2022р)
* р-н SNTR(Чернівці) відкриття ресторану (2022р)
* р-н Хата (Чернівці) оновлення меню (2022р)
* р-н Кефаль (Львів) відкриття ресторану (2023р)
* р-н AYO (Київ) оновлення меню (2024р)
* р-н Біла Сова (Вінниця) відкриття ресторану (2023,2024р)
* р-н Centrum (Шепетівка) відкриття ресторану (2024р)
Навчався в 3 закладах
Черновицкий торгово - экономический институт Киевского национального торгово - экономического университета
Технолог харчового виробництва
Чернівці, 2026
Wyzsza szkola logistyki i transportu
Logistyka
Wroclaw, 2017
Київський військовий ліцей імені Івана Богуна
Киев, 2014
Володіє мовами
Англійська
поглиблений
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Польська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Курси, тренінги, сертифікати
Золотий шеф кухар України 2018
Бронза
Додаткова інформація
Водительское удостоверение
B2
Увлечения и интересы
*Кулінарія
*Подорожі
*Активний спорт
*Авто
Компьютерные навыки
*MS Office
*Iiko
*1C
*Poster
*Syrve
Семен Геннадійович
Семен Геннадійович
Бренд шеф
Львів
повна зайнятість, неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 1 місяць тому