Работал в 8 компаниях 10 лет 1 месяц
FMCG, Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Образование
Керуючий ресторанного бізнесу
Фрателли Консорциум, ООО
FMCG
3 года 10 месяцев
01.2021 - по настоящее время
*Створення концептуального направлення ресторану спочатку як Бренд-Шеф, пізніше як Керуючий ресторанного бізнесу
*Проєктування на етапі забудови проєктів з загальною посадкою до 500 осіб
*Закупка обладнання
*Технічна складова будови від фундаменту до запуску
*Підбір персоналу та його навчання
*Робота з усіма ланками підприємства : фін частина , логістика ,
робота з постачальниками
*Проведення підвищень кваліфікації співробітників ,
*Залучення в подальщій проєктній частині відкриття ресторанів компаніі по Україні
*Керування персоналом 60 осіб
Працедавець “Tairovo Vinery” & FRATELLI
Концепт-шеф (проєкт)
ХаТа, Ресторація
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 месяцев
01.2023 - 06.2023
* р-н "Хата" :
Зміна направлення меню з базового направлення української кухні на сучасну, створення авторських страв технологічних карт , навчання кухарів , зйомка промо-ролика для маркетингу.
* р-н "SNTR" :
Переформатування напрямку кухні ресторану , навчання кухарів , робота з обліком , відкриття нового ресторану
*Керування персоналом 15 осіб
М.Чернівці
Бренд-шеф
Ресторани Савви Лібкіна
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
7 месяцев
06.2020 - 01.2021
Бренд-шеф 3 ресторанів Савви Лібкина:
(Steak house meat and wine, Tavernetta pizza & prosecco, Pan pizza ) *Робота з постачальниками
*Навчання персоналу
*Розробка меню
*Керування персоналом 20 осіб
М.Одеса
Концепт шеф / Шеф-кухар
Тісто сир і тітка Белла
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 2 месяца
04.2019 - 06.2020
*Відкриття ресторану з 0
*Створення автентичного італійського меню
*Проведення майстеркласів
*Контроль показників продажів меню
*Сезонні оновлення
*Проведення банкетів
*Керування персоналом 12 осіб
М.Київ
Су-шеф
Gastro Loft ( Академия успешных поваров)
Образование
5 месяцев
11.2018 - 04.2019
*Навчання студентів базового курсу з кулінарії
*створення технологічних карт
*проведення майстеркласів для шеф-кухарів
*робота з молекулярною кухнею
*проведення гастро-шоу "звана вечеря"
М.Київ
Шеф-кухар
Portfolio Ресторан
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год
11.2017 - 11.2018
*Оновлення меню
*Робота з обліковими програмами
*Керування персоналом 12 осіб
Шеф-кухар
CAMPA, ЗК
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
9 месяцев
01.2017 - 10.2017
*Контроль та навчання персоналу
*Робота з постачальниками
*Проведення весіль 300+ осіб
*Обслуговування тенісних кортів та готелю
корпоративів
*Складання авторського меню
*Робота з показниками кухні.
*Керування персоналом 10 осіб
М. Буча
Кухар універсал
«Przystan i Marina» Wroclaw.Poland
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
2 года
12.2014 - 12.2016
*Робота з одним із найкращіх Шеф-кухарів Польщі Karol Sankowski
*робота на гарячому та кондитерських цехах
*участь в авторських кейтерінгах , банкетах
*Обслуговування гостей вищого сигменту
М.Вроцлав Польща.
Ключевая информация
Портфоліо страв:
https://instagram.com/chef.semen.goldin?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Роботи з ресторанами України:
* р-н Губернія (Житомир) оновлення меню (2019,2024р)
* р-н Portfolio (Київ) оновлення меню (2018р)
* р-н Raysky (Одеса) відкриття ресторану (2020р)
* р-н Тісто, сир та тітка Белла (Київ) відкриття ресторану (2019р)
* р-н Кефаль (Одесса) відкриття ресторану та керування (2021р)
* р-н Premier Hall (Сторожинець) оновлення меню (2022р)
* р-н SNTR(Чернівці) відкриття ресторану (2022р)
* р-н Хата (Чернівці) оновлення меню (2022р)
* р-н Кефаль (Львів) відкриття ресторану (2023р)
* р-н AYO (Київ) оновлення меню (2024р)
* р-н Біла Сова (Вінниця) відкриття ресторану (2023,2024р)
* р-н Centrum (Шепетівка) відкриття ресторану (2024р)
Учился в 3 заведениях
Черновицкий торгово - экономический институт Киевского национального торгово - экономического университета
Технолог харчового виробництва
Чернівці, 2026
Wyzsza szkola logistyki i transportu
Logistyka
Wroclaw, 2017
Київський військовий ліцей імені Івана Богуна
Киев, 2014
Владеет языками
Английский
продвинутый
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Польский
свободно
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Украинский
родной
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Курсы, тренинги, сертификаты
Золотий шеф кухар України 2018
Бронза
Дополнительная информация
Водительское удостоверение
B2
Увлечения и интересы
*Кулінарія
*Подорожі
*Активний спорт
*Авто
Компьютерные навыки
*MS Office
*Iiko
*1C
*Poster
*Syrve
Семен Геннадійович
Семен Геннадійович
Бренд шеф
Львов
полная занятость, неполная занятость, проектная работа
Характер работы: удаленная работа
Обновлено 1 месяц назад