Працювала в 6 компаніях   17 років 3 місяці

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Державний сектор

Шеф-кухар

Hoselfild

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

1 рік 5 місяців

04.2022 - 08.2023

Личный повар

Крепи - ан- Валуа. Франция

Державний сектор

5 місяців

10.2021 - 03.2022

Шеф повар, бренд шеф

Tams House, Болгария

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

3 роки 1 місяць

02.2018 - 02.2021

Шеф повар

Кодацкий Кош

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

5 років

01.2013 - 12.2017

Шеф повар

СанСити

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

9 місяців

03.2012 - 11.2012

Шеф-повар

Европейский

Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси

6 років 6 місяців

10.1997 - 03.2004

Ключова інформація


  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Управління часом та вміння працювати з високим навантаженням
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей

Навчалась в 1 закладі

технікум харчової промисловості

Пищевые технологии

1994

Володіє мовами

Німецька

базовий

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Українська

рідна

Може проходити співбесіду на цій мові

Може проходити співбесіду на цій мові

Курси, тренінги, сертифікати

Курсы шеф поваров, повышение квалификации

Киев, 2019

Управление производством ресторана.

Ведение ресторанного бизнеса по международной системе

Днепр, 2017

Светлана Юрьевна

Шеф повар, бренд шеф, особистий кухар

Інші країни

50 років

повна зайнятість

Оновлено 1 місяць тому