Працював в 18 компаніях 12 років 10 місяців
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси, Краса / Фітнес / Спорт
Приватний шеф-кухар
Приховано (Austria)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 9 місяців
04.2024 - до теперішнього часу
- обслуговування та організація закритих заходів
- створення меню згідно з дієтичних та нутриціологічних вподобань
Шеф кухар
City Portas (Lithuania)
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
02.2024 - 04.2024
- налагодження сніданкової лінії
- впровадження нових страв
- підбір персоналу та навчання
- аналіз меню, по системі АВС, виправлення помилок
Бренд Шеф Кухар
YO
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
10.2023 - 02.2024
Які зміни відбулись:
-створення меню для закладу
-проробка майбутнього меню
-підбор постачальників
-набір персоналу
-навчання персоналу
-технологічні карти
-калькуляційні карти
-опис для офіціантів
-запуск закладу
-складання чек-листів
-замовлення обладнання та інвентарю
-проектування за заданими параметрами будівлі
Шеф кухар
THAI
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
7 місяців
04.2023 - 10.2023
- відкриття закладу з нуля
- створення концепції, меню та закладу в загальному
- налагодження всіх поточних процесів
- впровадження азійського меню
Шеф кухар
Charlton Estate
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
09.2022 - 04.2023
- робота з постачальниками
- проведення гастровечерів та заходів
- щоденне локальне меню
- контроль якості продукції, що видається
Шеф кухар
МІСТО КАВА
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
3 місяці
09.2022 - 11.2022
- Відкриття закладу з нуля.
- Замовлення обладнання під потреби закладу.
- Розробка меню, технологічних карток, калькуляційних карток, журнала для офіціантів
- Введення норм HACCP
- Навчання та набір персоналу на відділ кухні.
- Тестовий запуск закладу під наглядом
Шеф кухар
Vinoteka
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
9 місяців
01.2022 - 09.2022
- Створення бенкетного меню
- Введення нових позицій, аналізування та щомісячні редагування по меню
- Проведення вечерь, майстер-класів
Шеф кухар
V&P
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
8 місяців
06.2021 - 01.2022
- Навчання персоналу, створення навчальних матеріалів для кухарів
- Cкладання меню та харчування приватного дитячого садка та забезпечення
- Підбір постачальників
- Зміна меню та кільце всього меню
Шеф кухар
СВ-Клуб, Оздоровчо-розважальний комплекс
Краса / Фітнес / Спорт
3 місяці
04.2021 - 06.2021
- Підбір та навчання персоналу.
- Контроль якості продукції.
- Робота над діючими калькуляціями та технологічними картами.
- Розробка сезонних пропозицій
- Робота над меню для SPA комплексу
- Проведення майстер-класів та гастрономічних вечорів.
- Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
Шеф кухар
Restaurant Modigliani
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
2 роки 1 місяць
06.2019 - 06.2021
- Контроль якості видачі страв у зал.
- Робота над калькуляціями та технологічними картами.
- Розробка сезонних пропозицій, зміна основного та банкетного меню у зв'язку зі збільшенням прибутку та збереженням якості.
- Робота з постачальниками та пошуком локальних якісних продуктів.
Шеф-кухар
Del More Bar
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
09.2018 - 10.2019
Відкриття Гастро-бару "DelMoreBar", напрямок концепції бару, підбір та навчання персоналу.
- проектування кухні та технічних приміщень, взаємодія та укладання договорів з постачальниками
- підбір повного списку кухонного обладнання та інвентарю
- робота над Основним меню (Іспанська, Середземноморська, Одеська та Авторська кухні)
- створення дитячим меню та пропозицією місяця
- робота над калькуляціями та технологічними картами
- участь у проекті "Дні української кухні" від Асоціації шеф-кухарів України.
Керуючий кафе
Таврія В
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 1 місяць
09.2017 - 09.2018
- навчання та контроль персоналу на кожному етапі роботи
- звітність за заклад перед інвесторами та власниками бізнесу
- розробка стратегії розвитку кафе, принципи оптимізаціі роботи
- виконання планів продажів та доходності, створення та проведення промо-акцій для підвищення середнього чеку
- різноманітні звітності та статистики закладу, зміни для рентабельності бізнесу
Шеф-кухар
“Odessa”
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 4 місяці
06.2016 - 09.2017
- складання основного та банкетного меню
- управління складом кухні 10 кухарів
- організація та проведення банкетів, весільних заходів, та виїзних заходів
- контроль видачі всіх страв
- прорахунок та зміни меню згідно зі звітами АВС та іншими
- організація та навчання кухарів та персоналу
Су-шеф
Mon Chef
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
6 місяців
12.2015 - 05.2016
- складання та замовлення товару
- контроль та видача холодного та гарячого цеху
- розподіл кухарів по процесах
- підтримання чистоти та контроль проведення генерального прибирання
- управління часом та вміння працювати з високим навантаженням
Кухар універсал
Shakhtar Football School
Краса / Фітнес / Спорт
4 місяці
11.2015 - 02.2016
- обслуговування та робота на футбольних матчах футбольного клубу
- харчування тренерського штабу та спортсменів
-підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
Шеф-кухар
4friends Whiskey Pub
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
5 місяців
07.2015 - 11.2015
Проектна робота.
- проробка нових позицій в меню
- складання та перегляд всіх калькуляцій них та технологічних карт
- нове меню для заходів та дегустацій
- систематизація роботи кухні
Кухар універсал
Culinarium
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 2 місяці
09.2014 - 10.2015
- викладання та наповнення шведського столу
- проведення інвентаризацій
- видача став гарячого процесу ( Аргентинський гриль)
- робота на бенкетах та кейтерингах
- дотримання рецептур та кулінарних стандартів
- підтримання чистоти на робочому місці та дотримання санітарних норм
Член бригади ресторану
McDonald's/МакДональдз Юкрейн Лтд/МакДональдс
Готелі / Ресторани / Розважальні комплекси
1 рік 6 місяців
03.2013 - 08.2014
- Приготування їжі на кухні
- Робота на складах
- Постачання продукції на процеси
- Розрахунок напівфабрикатів на зміни
- Підтримка чистоти та порядку на робочому місці
- Приготування їжі згідно з рецептами
- Ведення облікової документації
Ключова інформація
• 1c7
• Poster
• Syrve (iiko)
• Google Drive
Навчався в 2 закладах
Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Ресторанна справа
Київ, 2016
Державний вищий навчальний заклад "Донецький національний технічний університет"
Інженерна механіка
Донецьк, 2014
Володіє мовами
Англійська
середній
Російська
вільно
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Українська
рідна
Може проходити співбесіду на цій мові
Може проходити співбесіду на цій мові
Курси, тренінги, сертифікати
Іспанська кухня
Молекулярна кухня
Додаткова інформація
Додаткова інформація
Сергій
Сергій
Шеф-Кухар | консалтинг | відкриття закладів | Europe

Інші країни
неповна зайнятість, проектна робота
Характер роботи: віддалена робота
Оновлено 1 місяць тому