Работала в 6 компаниях   17 лет 3 месяца

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Государственный сектор

Шеф-кухар

Hoselfild

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

1 год 5 месяцев

04.2022 - 08.2023

Личный повар

Крепи - ан- Валуа. Франция

Государственный сектор

5 месяцев

10.2021 - 03.2022

Шеф повар, бренд шеф

Tams House, Болгария

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

3 года 1 месяц

02.2018 - 02.2021

Шеф повар

Кодацкий Кош

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

5 лет

01.2013 - 12.2017

Шеф повар

СанСити

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

9 месяцев

03.2012 - 11.2012

Шеф-повар

Европейский

Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы

6 лет 6 месяцев

10.1997 - 03.2004

Ключевая информация


  • Планування та організація своєї роботи
  • Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
  • Постійне навчання та розвиток професійних навичок
  • Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
  • Управління часом та вміння працювати з високим навантаженням
  • Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
  • Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
  • Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
  • Дотримання корпоративної культури та цінностей

Училась в 1 заведении

технікум харчової промисловості

Пищевые технологии

1994

Владеет языками

Немецкий

базовый

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Украинский

родной

Может проходить собеседование на этом языке

Может проходить собеседование на этом языке

Курсы, тренинги, сертификаты

Курсы шеф поваров, повышение квалификации

Киев, 2019

Управление производством ресторана.

Ведение ресторанного бизнеса по международной системе

Днепр, 2017

Светлана Юрьевна

Шеф повар, бренд шеф, особистий кухар

Другие страны

50 лет

полная занятость

Обновлено 1 месяц назад