Работала в 6 компаниях 17 лет 3 месяца
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы, Государственный сектор
Шеф-кухар
Hoselfild
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
1 год 5 месяцев
04.2022 - 08.2023
Личный повар
Крепи - ан- Валуа. Франция
Государственный сектор
5 месяцев
10.2021 - 03.2022
Шеф повар, бренд шеф
Tams House, Болгария
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
3 года 1 месяц
02.2018 - 02.2021
Шеф повар
Кодацкий Кош
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
5 лет
01.2013 - 12.2017
Шеф повар
СанСити
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
9 месяцев
03.2012 - 11.2012
Шеф-повар
Европейский
Отели / Рестораны / Развлекательные комплексы
6 лет 6 месяцев
10.1997 - 03.2004
Ключевая информация
- Планування та організація своєї роботи
- Дотримання встановлених процедур і стандартів якості
- Постійне навчання та розвиток професійних навичок
- Здійснення контролю за якістю виконуваних робіт та процесів
- Управління часом та вміння працювати з високим навантаженням
- Впровадження нововведень для покращення процесів та результативності роботи
- Аналіз конкурентного середовища для виявлення можливостей для розвитку
- Встановлення пріоритетів для ефективного виконання завдань
- Дотримання корпоративної культури та цінностей
Училась в 1 заведении
технікум харчової промисловості
Пищевые технологии
1994
Владеет языками
Немецкий
базовый
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Украинский
родной
Может проходить собеседование на этом языке
Может проходить собеседование на этом языке
Курсы, тренинги, сертификаты
Курсы шеф поваров, повышение квалификации
Управление производством ресторана.
Ведение ресторанного бизнеса по международной системе
Светлана Юрьевна
Светлана Юрьевна
Шеф повар, бренд шеф, особистий кухар

Другие страны
полная занятость
Обновлено 1 месяц назад